Salut am un nou content writer pe nisa fashion, iata o mostra de articol scris, fashion.e-4com.info/cum-poti-purta-altfel-costumul-de-baie/
Daca va place, puteti face comenzi. Scrie momentan doar pe nisa feminin. Are un an experienta in domeniu.
Salut am un nou content writer pe nisa fashion, iata o mostra de articol scris, fashion.e-4com.info/cum-poti-purta-altfel-costumul-de-baie/
Daca va place, puteti face comenzi. Scrie momentan doar pe nisa feminin. Are un an experienta in domeniu.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Preturi?
Pentru primii 10, pretul la jumatate, 50 de centi/100 cuvinte + review.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Plata se poate face paypal sau transfer bancar (BCR). Viteza de livrare este in acest moment este de 1 art/zi - se pot trimite treptat sau toate odata - pentru a pastra echidistanta intre cereri.
Un loc l-am ocupat eu.
Un loc "la reducere" am ocupat si eu, acum sa vedem cum sunt articolele.
Eu sunt multumit de articolele primite. Recomand!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)