Site-ul este www.resources-free.com (postez asa pt ca nu imi da voie scriptul de forum sa postez link) si este in limba engleza.
Sunt vreo 250 de categorii si in momentul de fata am cam 55.000 de articole.
Serverul o sa tina. In momentul de fata folosesc un cont pe un shared hosting dar daca creste traficul il pun pe server dedicat unde mai am si alte proiecte.
Planul e in felul urmator: iti faci un cont si apoi ai acces la seriviciul de xml. Serviciul va functiona cam asa (nu l-am implementat inca):
- se face initial o selectie de categorii + cateva reguli (de genul: numai articole noi, primele 10, toate, toate cu paginare, id articol, etc)
- se salveaza selectia
- se apeleaza xml-ul cu user, parola si id-ul selectiei
In detaliu articol voi include un link catre site si eventual un text ad cu css care sa se integreze in layout.
In momentul de fata am 3-4 surse de incredere pentru articole (update zilnic) si vac automat deduplicari, verificari de continut, etc.
Atata timp cat pastrez articolul intact ca si continut am dreptul de afisare si redistributie.
Aceasta este insa prima faza.
Mai urmeaza:
- lucrez la un motor de traducere real-time a continutului (momentan nu e stabil si nu traduce corect in romana)
- sa adaug alte tipuri de continut: stiri (diverse categorii) si soft (diverse categorii) cu descriere, poze si link de download ... toate accesibile prin acelasi sistem xml.
So, ce parere aveti.

Răspunde cu citat