Dupa cum scrie si in semnatura, cumpar advertoriale. Site-urile sa fie hostate pe .ro si minim 6 luni vechime. Va astept cu oferte!
Dupa cum scrie si in semnatura, cumpar advertoriale. Site-urile sa fie hostate pe .ro si minim 6 luni vechime. Va astept cu oferte!
Am un blog cu Amenajari Interioare
User foarte serios. plata imediata,chiar daca inca nu i-am finalizat advertorialele dupa cateva zile bune..recomand
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Salut,
Ti-am trimis PM
Scuze, acum am vazut pe ce nisa cauti, pot sa ignori PM-ul. Sau poate te intereseaza.
Am colaborat si eu cu lawrians si totul a decurs foarte bine. A avut cereri serioase si a platit mereu la timp.
Trust, but verify.
Multumesc tuturor pentru oferte. As dori totusi bloguri din nisa Amenajari Interioare. Am primit 13 PM-uri, sunt binevenite, dar astept pe cineva cu nisa ceruta de mine. Pe alte tipuri de bloguri (generale sau alte nise) voi achizitiona cam peste 3 sapt/o luna. Asa ca voi filtra atunci PM-urile de la voi si ii voi contacta pe cei ale caror bloguri imi prezinta interes.
Cineva cu Amenajari interioare ??
@ZeTTu & @ Dan - Multumesc si cu siguranta vom mai colabora si pentru alte proiecte!
Ultima modificare făcută de lawrians; 16th September 2011 la 10:31. Motiv: @ZeTTu & @ Dan
4 advertoriale si 1 link pe un anplata efectuala la timp, user foarte serios. Recomand cu caldura
Blog de design interior este al unei prietene, o sa vorbesc cu ea daca daresti un schimb de articole
Ultima modificare făcută de lovelife; 16th September 2011 la 19:43.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Salut, de la mine ai mai cumparat daca-mi aduc bine aminte. Daca te mai pot ajuta, da-mi un semn. Mersi.
@inocent - multumesc, dar doresc promovare pentru acelasi proiect, deci momentan nu.
@lovelife - da, ma intereseaza. pot oferi schimb de articole/link-uri in unul dintre site-urile:
http://amenajam.wordpress.com
www.saltele.biz
Sau da-mi o oferta de pret pentru advertorial/link.
Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)