si nu am gasit nimic relevant pana acum....
Ar fi perfecta daca ar contine pentru fiecare limba...
Ideea e sa reusesc sa banez toate siturile cu content adult....
si nu am gasit nimic relevant pana acum....
Ar fi perfecta daca ar contine pentru fiecare limba...
Ideea e sa reusesc sa banez toate siturile cu content adult....
daca vrei sa faci asta, da-mi un pm sa-ti trimit lista mea de blocked keywords pentru opera - daca il folosesti, sa strii ca functioneaza destul de bine.
DAR, cel mai eficient, iti recomand k9webprotection, un mic ghid aici: http://www.sigurpenet.ro/k9-web-prot...d-de-instalare . Blocheaza cam tot ce inseamna continut explicit si functioneaza in mai toate browserele.
Ultima modificare făcută de fellow; 24th February 2009 la 19:10.
Nu e mai bine sa o postezi aici? Poate mai sunt si altii care vor acea lista.
Lista contine mai mult cuvinte cheie din url-uri pe care opera le blocheaza, dar asa cum am spus, recomand K9 Web Protection- un program cu adevarat eficient si sa nu uitam, e gratuit.
As vrea sa postez aici, in ideea ca s-ar folosi si altii de treaba asta, dar tinand cont de "specificul temei", prefer sa trimit lista doar celor cu adevarat interesati.Dacian sa-mi spui te rog daca esti unul dintre ei.
Nu vroiam ceva care sa blocheze contentul adult din browser.
Vroiam acea lista pt a le putea folosi ca stop words pt un crawler.
Totusi am reusit sa generez singur lista...(cam 15000 de cuvinte si expresii) in mai multe limbi.
PS:nu am sa atasez lista deoarece nu as dori sa o foloseasca altii pentru a optimiza situri adult.Daca o va dori cineva pt alte scopuri vom discuta pe pm.
Lista nu acopera nici macar 30-40% din toate keywordurile existente ,insa le are pe cele de baza.....
Ultima modificare făcută de deadworldisee; 24th February 2009 la 20:01.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)