Nu este vorba despre cat de mizerabil este topicul sau nu ci despre faptul ca este mult prea mult ceea ce s-a intamplat. Maine poate unul dintre noi sau persoane apropiate poate sa treaca prin aceiasi experienta.
Nu toti analizeaza cu atentie:
ca de ex:
Mihaela Popescu · Chimie
CURVE
Reply · · 3 hours ago
Mihaela Vyoleta Dascalu · Econoblog
Sint fete fara bun simt
Reply · · 3 hours ago
Ana-Maria Toparceanu · Top Commenter
stai asa k nu inteleg...slip nu are dar..BINE K ARE SUTIENUL PE EA.. :))) F TARE..E PUDICA IN PARTEA D SUS A CORPULUI.
Sport Ro · Grup scolar de cooperatie Alba Iulia
tarfa muista penala japita.
Reply · · 8 hours ago
etc.
Cam cum crezi ca se simte fata? Poate ca e o fata super sau nu. Nu asta este ideea. Poate ca este mai slaba de inger si o afecteaza chiar daca nu pare. Nu poti sa sti.
Plus de asta suntem pe online si este foarte interesant daca se pot lua masuri impotriva acestor abuzuri. Tocmai de aceea am pus si intrebarea: "Credeti ca ar avea sanse sa castige daca ar da jegul asta de www. wowbiz.ro + faceboul ala in judecata?"
Cred ca niciunuia dintre noi nu i-ar fi placut daca ar fi fost in locul fetei sau in locul parintilor ei si totodata ar trebui sa luam atitudine in special pe online. Online-ul fie ca ne place sau nu este o parte dintre noi(ma refer la cei care se ocupa intens si traiesc din asta). Astfel de cazuri cred ca ar trebui prezentate internautilor pe bloguri, site-uri de stiri etc. in stilul asta -
http://www .stiridecluj.ro/social/clujeanca-de-21-de-ani-batjocorita-intr-un-tabloid-cu-o-fotografie-in-care-nu-poarta-slip-cat-de-reala-e-poza-foto pentru a trezi cat de cat opinia publica si prezentate site-uri, locuri in care pot cere sprijin.
La fel se intampla si cu pacalelile prin sms-uri cu "trimite-mi bani ca fiul dvs. a facut accident", "ati castigat 5000 lei", etc. Nu toti oamenii sunt informatii. Unii dintre ei sunt batrani si smecherii profita de asta.
Putina implicare nu cred ca strica.
Cat despre link-uri le-am postat ca sa fie cat mai usor de accesata informatia. Daca deranjeaza pot fi scoase foarte usor de un moderator.