Pretul pare corect. Vezi doar referinte, site-uri gata facute.
Poti incerca versiunea cu indienii care te duce la 25-50% din pret, dar fara suportul necesar. Timpul pe care il pierzi cu emailurile si buguri cu indienii te pot aduce la acelasi pret.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sa inteleg ca as gasi pe cineva sa-l faca la pretul asta de la 0, cu design cu tot? In felul asta nu as mai vrea sa-l cumpar pe asta, nu?
Vand Advertoriale (pr 5)
Eu nu cred ca gasesti la pretul asta. Iti dai seama ca daca el il vand la mai multi la pretul asta ca munca investita a fost de o valoare de cel putin de 10 ori mai mare.
Eu daca mi-ar ceva cineva sa ii fac asta ar fii pe undeva pe la 5000$ lejer .Daca ai nevoie cumpara de acolo, cine ti-l face pe cateva sute nu o sa ti-l duca la sfarsit mai mult ca sigur .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Ok, am inteles. Nici nu ma asteptam sa fie un pret mic (nici chiar 5000$). Dar pentru un design, cat m-ar ajunge?
Vand Advertoriale (pr 5)
Depinde cate pagini diferite are, nu stiu exact scriptul, dar pentru 3 pagini diferite, doar psd-ul , 250$ , dar probabil poti gasii si mai ieftin pe la noi sau indieni.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Pentru un script facut de la 0 preturile incep de la 500euro cu tot cu design, (5000$ SF), un design? depinde pentru ce, design cu tot cu codare pentru un anumit script +logo de la 150euro.
Pe la banii astia ma gandeam si eu. deci am trei variante:
1. Cumpar scriptul de pe acel site = 300$
2. Comand un design nou = 2-300$
3. Comand un script de la 0 ...pana la 100% = 6-700$
Chestia e ca nu prea as vrea un script nou. Timp, buguri...si alte alea. Si nici acel design nu l-as vrea.
Cam cat timp ar lua la realizarea unui astfel de script+design de la 0?
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)