11th November 2015, 15:53
1 out of 1 members found this post helpful.
#XZT - nu o sa fac greseala de a spune ce sanse ai oricate detalii imi dai pe forum. Daca o fac, se vor gasi suficienti sa ma contrazica. Am mai facut asta si stiu. Pot discuta insa principii si pot ajuta.
Chiar daca nu ai semnat un contract pe hartie, tu practic ai incheiat un contract de vanzare. Un astfel de contract se incheie si cand cumperi o eugenie. Spun asta pentru a te ajuta sa cauti informatii utile in Codul civil. Contractul incepe de la art 1166.
art. 1170 vorbeste de buna-credinta. Daca vei dovedi ca vanzatorul a fost de rea credinta si a vrut sa te induca in eroare, vei puncta in favoarea ta.
Articolul 1207 si urmatoarele s-ar putea sa te ajute. Art 1214 ar putea fi util.
Citeste si Legea 158/2008, modificata prin Legea 202/2013 privind publicitatea inselatoare si publicitatea contradictorie
Sfatul meu e insa sa mergi pe mana Protectiei Consumatorului si eventual sa ceri consiliere de la ei.
12th December 2015, 12:49
1 out of 1 members found this post helpful.
Dupa 2 luni de cand am platit telefonul si 2 luni fara 3 zile de cand l-am dat retur, am primit banii. Nu pentru ca si-au dat seama cei de la Quickmobile ca au gresit cu ceva ci pentru ca a intervenit OPC-ul. Nesimtirea celor de la quickmobile fata de clienti si dispretul fata de lege este maxim!!! Vreau sa va povestesc ce am descoperit eu despre aceasta firma Quickmobile.ro:
-Aduc telefoane pe cai neoficiale care beneficiaza de garantia producatorului pe 1 an, pentru Asia de exemplu, si au garantia Quickservice sau Service -return.com pentru Romania. Este firma lor de service care nu este recunoscuta si autorizata de nimeni in Romania. Nu este nimeni multumit de acest service din sutele de pareri pe care le-am citit eu pe net.
-Aduc telefoane cu alte caracteristici decat cele precizate pe site;
-Nu comandati NICIODATA in magazin telefonul. In primul rand nu exista vreo caracteristica a telefoanelor comercializate de ei afisata in magazin. In toate magazinele lor au prezentate niste telefoane second pe care este pus un postit pe care scrie ,,Samsung S6 - 1600 Ron,, si atat 
Din pacate nu gasesc un lucru pozitiv sa va povestesc despre aceasta firma.
In concluzie bine ca am scapat de aceasta firma si nu va recomand sa va legati la cap cu asa ceva! Daca din nefericire ati comandat ceva de la ei si observati ca ati fost pacaliti, apelati cu incredere la OPC pe mail maramures@opc.ro, ei sunt singurii care va pot ajuta impotriva acestor tepari nesimtiti!