Este o intrebare la care nu voi oferi raspuns.
UP inca 15 este nevoie !
Este o intrebare la care nu voi oferi raspuns.
UP inca 15 este nevoie !
Profit de acest topic sa fac si eu un anunt.
CUMPAR BMW X6 (nu conteaza anul de fabricatie) OFER 500 de euro. (sa fie real nu macheta)
MA MULTUMESC SI CU MAZDA CX5 model 2017, pentru asta ofer 1000 de euro.
Platesc cash pe loc dupa semnarea documentelor.![]()
Haotik, care este problema ta de fapt? El atata ofera, te intereseaza, il contactezi. Nu te intereseaza, mergi mai departe.
PS Exista un topic unde iti poti expune...umorul, sa-i zicem. Ce rost are sa poluam postarea aiurea?
Este fix batjocora am facut un report, Sa speram ca se vor lua masurile ce se impun
Exact asta am zis si eu. Este fix batjocura.
Ce nu stiai e ca atunci cand dai report vine nenea Dan cu nuiaua si imi aplica 20 de nuiele la popoul gol.
Gradul de prietenie dintre voi si ce faceti voi in viata voastra privata nu este problema mea. Eu te rog frumos sa incetezi cu offtopic asupra posturilor mele. Eu am inteles ca te macina fustrarea pentru ca ti-am refuzat ofertele dar pentru asta trebuie sa te maturizezi totusi. Scopul meu este unul singur pe acest forum si nu ma voi mai abate de la propria mea regula. Spor in a "latra" in continuare si a lua in batjocora utilizatori ce aduc un beneficiu... il asteptam si pe al tau.
Ultima modificare făcută de NickNam3s; 27th September 2017 la 14:49.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)