Home Basic e OK, eu l-am cumparat pentru 2 calculatoare si nu mi-a lipsit nimic de cand il rulez.
Home Basic e OK, eu l-am cumparat pentru 2 calculatoare si nu mi-a lipsit nimic de cand il rulez.
Retail sau OEM ?
OEM-ul are licenta valabila doar pentru calculatorul pe care l-ai instalat prima data. Daca spe exemplu cumperi OEM, il instalezi pe un laptop si acesta moare, "pierzi" si licenta la windows, adica daca instalezi windowsul pe alt calculator, licenta nu mai e valabila.
Si bineinteles, OEM e mai ieftin.
Oricum eu as zice OEM, chiar daca ai probleme cu un calculator si vine cineva mai apoi in inspectie, nu cred ca iti vor face probleme daca ai instalat windowsul pe alt calculator. La noi ideea e sa vada ca ai acolo o licenta.![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
150 RON?ar fi ieftin
Vista Home Basic SP1 Romanian DVD Retail - 650 ron (cca)
Vista Home Basic SP1 32-bit Romanian DVD OEM - 350 ron (cca)
E putin mai mult de 150 RON
(PS: se pare ca XP Pro nu se mai gaseste retail...)
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
uite aici am gasit cu 476 RON.
problema cu OEM apare si daca schimbi hardul sau ramul.. cel putin asa am patit la un XP dar se rezolva cu un email la microsoft...
dar recent am pus licenta pe un alt comp complet diferit si mi-a mers din prima fara sa trimit mail sa imi dea alt cod..
dar avand in vedere ca nu instalezi saptamanal windozu' nu cred ca ar fi nicio problema daca iei OEM.. daca iei vreo 4 licente.. dif de 140 ron inseamna o licenta in pus totusi![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Ultima modificare făcută de thefan; 13th November 2008 la 12:45.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)