A jucat cineva browser-based-ul asta?
www.darkthrone.com
Eram acolo o comunitate de vreo cateva mii de romani, sunt curios daca erati si voi printre ei![]()
A jucat cineva browser-based-ul asta?
www.darkthrone.com
Eram acolo o comunitate de vreo cateva mii de romani, sunt curios daca erati si voi printre ei![]()
Salut.
Da am jucat acum vreo 2-3 ani de atunci nu am mai intrat...si vad acum ca inca mai am contul activ![]()
Nu mai tineti minte o alianta romaneasca pe joc "Alliance of Romania"?Hihi, ce username-uri aveati?
Mi-a mancat zile si nopti jocul asta, am cunoscut o gramada de oameni prin el si am vazut ca romanii daca se unesc pot face lucruri mari
. Am purtat numeroase razboaie alaturi de AOR, si am vazut un browser game dus la extrem. Din cate vad contul meu e inca activ, Swamplord e la Overall Rank pe 4. Cand l-am lasat era undeva pe la lvl 60-70 cu un defense enorm asa se explica ca a putut fi adus printre primele pozitii, visam eu sa ajung unde e acum dar deja imi ocupa toata ziua, oricum sunt mandru ca e pe 4 chiar daca nu mai stiu cine joaca cu el
![]()
Haha, ce amintiri imi aduce jocul astaDe fapt, de acolo a inceput totul pentru mine in afaceri pe net. Imi spusese un "guildie" (SlimR) de Rentacoder si am zis sa incerc, ca el facea niste bani cu webdesign.
Apropo eu am creat AOR![]()
Eu nu am in perioada in care s-a infiintat AOR, am prins mai mult perioada cand OldMan era lider, oricum Darkthrone a dat viata la o comunitate foarte unita de romanicare au reusit sa cucereasca si alte jocuri cum ar fi Travian.
Aa si miromulus si Ben Boingeanu erau ceva sefi pe acolo ^^ Miro parca a facut character-ul ala la care contribuiau toti si a ajuns pe locul 1 la o gramada de top-uri.
In alta ordine de idei, cat de idiot e Lazarus Soft? Faci asa joc interesant, cu asa comunitate mare, il cresti, investesti in el. Si dupa aia il lasi in Beta 4 ani de zile.
e mana OTV-ului acolo pe site :eek:Copyright 2004-2007 Lazarus Software
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)