Salutare,
Am gasit lista cu domenii detinute de Google pe undeva pe dp. Mi s-a parut interesanta.
Numai bine.
Salutare,
Am gasit lista cu domenii detinute de Google pe undeva pe dp. Mi s-a parut interesanta.
Numai bine.
google.eu nu este inregistrat ?
Daca eu inregistrez google-costinel.ro ce mi s-ar putea intampla ?
Stiu ca google este marca inregistrata , dar poate se poate googlecostinel.ro !![]()
Ultima modificare făcută de romania inedit; 6th June 2008 la 15:38.
e luat si .eu, probabil l-a omis
Cat despre costinel... nu stiu probabil il vei lua degeaba, Google e o marca internationala si nu este un nume comun.
Nu cred ca te opreste nimeni sa nu cumperi domenii de genul, insa nu vad rostul.Chiar asa , sa nu poti avea un site cu numele de googleseopedia ?
De ce sa folosesti ceva existent cand poti crea ceva nou?
Ce succes crezi ca vei avea folosind numele Google?
Nu stiu ce succes as avea , dar sunt sigur ca un site care se numeste anunturi-google ( ideea este gratis) ar atrage ceva vizitatori !
Poate si anunturigoogle ar avea mai mult noroc , dar nu am curaj sa incerc !
Sincer sa fiu, decat sa iau un domeniu gen anunturi-ceva.ro sau anunturialtceva.ro mai bine imi storc creierii pana gasesc ceva unic, o combinatie de litere care sa sune bine, sa nu fie incurcate, sa fie usor de tinut minte etc. si asta chiar daca dpdv seo e mai bine sa folosesti un cuvant cheie in numele de domeniu (citeam pe undeva).
Se poate ca pe viitor aceasta tehnica de branding sa iti aduca vizitatori, vanzari etc. doar prin simplu fapt ca numele de domeniu este tinut minte si vizitatorul revine.
Momentan, sunt n site-uri de anunturi care incep cu "anunturi-".$ceva.ro, insa daca ma pui sa-ti relatez unul imi e cam greu s-o fac, trebuie sa caut prin Google.
anunturigoogle este foarte usor de tinut minte !
Sper sa nu-mi fure cineva ideea pana il inregistrez !![]()
Oricum,e bine ca sunt prevazatori si si-au rezervat si googlesucks.com![]()
googlesucks.ro este deocamdata liber !
googlefuck.com este inregistrat , in schimb sunt disponibile alte extensii cum ar fi ro , eu , net , etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)