Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
La multi ani Tudi !si multumiri pentru marea carte de seo, inca online la http://www.tudi.ro/wp-content/ghidse...-Wordpress.pdf
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Un calduros La Multi Ani colegului nostru Dan, care astazi face o varsta frumoasa! Cadourile, daca sunt scumpe, le trimiteti la mine![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
La multi ani si colegului Sorin Frumuseanu, presupun ca si varsta lui e la fel de "frumoasa".
Traiasca mirii!! Meniul de azi: ceai de busuioc, amareto, ceai de papadie pt Roby si carnati strehaia de la costescu (brand local) cu orez rosu pt toti !
Fumatul permis cu 2 maini, invitata toata lumea indiferent de nr de buline![]()
Mi se spunea 1nesco
Si cu scuzele de rigoare pentru ca am uitat, un calduros La Multi Ani si colegului Sorin Frumuseanu. Masa si dansul la Orsova, cadourile la mine.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Tarziu domnu', tarziu: pt matale au mai ramas lobodeOferta permanenta insa de tutun unguresc si cafea cu tablou pe cutie
![]()
Mi se spunea 1nesco
Sa fie primit atunci. Daca e moca, e binevenit.
La multi ani amandurora!![]()
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)