Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Intrebari tigarari electronice

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Intrebari tigarari electronice

De 7 de luni, de cand cu accidentul, m-am lasat de fumat si am trecut pe electric Am schimbat x baterii si componente, si am ramas la itaste vv + Kanger eVod.

itaste e gata, a murit de 1 luna, si din pacate v3 nu a aparut inca, asa ca am luat un ego v v2.

Problema mea este urmatoarea: vapez destul de mult, datorita faptului ca stau mult la pc, si se incinge foarte tare rezistenta (atomizorul).

Sunt 2-3 useri pe forum care se pricep (sper), asa ca ma intereseaza:

• Care sunt setarile cele mai bune de voltaj pt baterie, pentru rezistente de 1.8, 2.2, 2.5.?
    • Care este solutia sa nu se mai incinga siguranta asa de tare, si sa fiu nevoit sa astept sa se raceasca 1-2 min?

Merci.

Off: am cautat pe google, dar nimic util, doar advertoriale
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Ma gandesc si eu sa trec la electronice, cat fumai inainte si cat fumezi cu cea electronica?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    25

Implicit

Un coleg de la munca a incercat sa foloseasca tigari electronice. Dupa cateva luni a observat ca avea nasul plin de coaja de la substantele din tigare. S-a gandit: "daca am in nas asta, oare ce am in plamani?". Iti recomand tigari normale - slabe sau sa te lasi complet.
    Imi pare rau ca nu iti pot fi de ajutor cu ce ai cerut tu dar am simtit nevoia sa iti spun ce stiu cu privire la tigarile electronice.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Un coleg de la munca a incercat sa foloseasca tigari electronice. Dupa cateva luni a observat ca avea nasul plin de coaja de la substantele din tigare. S-a gandit: "daca am in nas asta, oare ce am in plamani?". Iti recomand tigari normale - slabe sau sa te lasi complet.
    Imi pare rau ca nu iti pot fi de ajutor cu ce ai cerut tu dar am simtit nevoia sa iti spun ce stiu cu privire la tigarile electronice.
    Da, ai dreptate, eu am un prieten care s-a impiedicat de un cablu in timp ce fuma tigara electronica. A zis ca oricum sunt mai sanatoase alea naturale.
    Oare de unde vine nevoia asta de a spune aberatii? Ce coaja mai nene, tu citesti ce scrii?
    Trust, but verify.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

De ce nu te dai pe pipa cu tutun natural(cat stai in casa).Ce trebuie sa fii atent LA LICHID,de cine e facut si ce cantitati de chimicale contine.UIte un mic articole
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Alo!

Ce intreb eu si ce vorbiti voi?

Puteti face off, dupa ce aflu si eu ce ma intereseaza.

off:
    rapsodia. 1 pachet pe zi, dar mi-am rupt bazinul, si am interzis la fumat, asa ca m-am lasat.
    alex mar: depinde de lichid, banuiesc ca de la lichid avea acele coji, dar nimic grav.
    scopo. hangsen fumez 6-12mg, e ok, am testat de toate, asta imi place.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    [*]Care este solutia sa nu se mai incinga siguranta asa de tare, si sa fiu nevoit sa astept sa se raceasca 1-2 min?
    La ce siguranta te referi ?
    Am fumat si eu tigarari electronice cu multi ani in urma si stiu ca se incalzea rezistenta si bateria.
    O rezistenta mai mica si/sau o baterie mai mare, duce la incalzirea bateriei mai putin.

Off:
    Cunosc un caz de anul trecut cu o persoana care dupa cca 1 an de fumat a avut mari probleme. Daca mai continua 1 an, probabil ca singura solutie era transplant de ficat.
    A stat internat in spital cateva saptamani si s-au facut tot felul de analize pana sa se descopere cauza.
    Probabil ca afecteaza anumite persoane, un fel de reactii secundare/adverse.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de cRadu Vezi Post
    Off:
    Cunosc un caz de anul trecut cu o persoana care dupa cca 1 an de fumat a avut mari probleme. Daca mai continua 1 an, probabil ca singura solutie era transplant de ficat.
    A stat internat in spital cateva saptamani si s-au facut tot felul de analize pana sa se descopere cauza.
    Un numar de telefon al persoanei? Sau cabinetul/spitalul/medicul care a tratat cazul? Ma intereseaza subiectul din punct de vedere jurnalistic.
    Trust, but verify.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de cRadu Vezi Post
    La ce siguranta te referi ?
    Am fumat si eu tigarari electronice cu multi ani in urma si stiu ca se incalzea rezistenta si bateria.
    O rezistenta mai mica si/sau o baterie mai mare, duce la incalzirea bateriei mai putin.

Off:
    Sunt baterii cu voltaj reglabil. Asta intreb eu: care e voltajul ideal in functie de siguranta de 1.8, 2.2 sau 2.5. Bateria nu are stress, doar se consuma mai repede, dar sigurantele se incing, si trebuie sa astept sa se raceasca.

Cat despre amicul tau, nu stiu ce sa zic. Multi zic ca e "naspa", dar nu obligatoriu de la tigare, poate avea altceva BAT, a cumparat 2 producatori de tigari electronice, deci stiu ei ce stiu

Tigara produce abur, abur dintr-o solutie de plante, care cu sigurnata e mai safe in comparatie cu fumul de la tigara clasica. Nu se mai distrug plamanii, nu mai faci cancer, etc. Nicotina ramane, dar in gramajul pe care il alegi. 6mg este destul de putin. Nicotina este "drogul" care are si efecte secundare in organism, dar sunt medicamente pe baza de nicotina, asa ca nu de nicotina imi fac griji. Cand o sa vreau sa ma las de tot, fumez nicotina 0, ca sa scap de drog.

La mine, ca si la altii, ticul este problema, nu dependenta de nicotina, pentru ca am fumat 2 luni, nicotina 0, dar ticul a ramas

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    La mine, ca si la altii, ticul este problema, nu dependenta de nicotina, pentru ca am fumat 2 luni, nicotina 0, dar ticul a ramas
    Ca sa scapi de tic, bea suc cu paiul. Tine o sticla de suc langa tine cu pai. Cand iti vine sa tragi din tigara, tragi suc.
    Pe mine si asta m-a ajutat sa ma las acu vreo 6 ani (pe langa altele).
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [VAND] Site-uri de afiliere nisa - Electronice
    De Prietenul în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th May 2013, 16:13
  2. Cumpar linkuri articole/site wide nisa tigari electronice
    De Profetu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th April 2013, 11:48
  3. Schimb de link-uri - fashion, jocuri, electronice
    De Sorin.V în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th May 2012, 10:31
  4. Vand magazin de electronice
    De tehnicsmart în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 15th October 2011, 21:05
  5. [caut] furnizor de vouchere valorice virtuale (electronice)
    De hl2u în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 10th October 2010, 15:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •