Probabil unii dintre voi lucrati pe site-uri de freelance, odesk, elance, guru, etc.. intrebarea e urmatoarea.. E obligatoriu sa declari venitul care il faci pe astfel de site-uri?
Daca e obligatoriu cum se procedeaza? PFA?
Multumesc
Probabil unii dintre voi lucrati pe site-uri de freelance, odesk, elance, guru, etc.. intrebarea e urmatoarea.. E obligatoriu sa declari venitul care il faci pe astfel de site-uri?
Daca e obligatoriu cum se procedeaza? PFA?
Multumesc
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Impozitul pe venit nu este optional : Scurt ghid privind impozitul pe venit
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Nu mai tin minte unde am citit, poti avea probleme doar daca castigi cateva mii de dolari/euro pe luna fara sa declari, binenteles acei bani iti intra in banca doar asa pot afla nu?
Nu se pune problema la mine de atatia bani doar ca vreau sa stiu cum e cu toata treaba asta.. Dar daca scoti banii prin wire transfer, si acolo se poate afla?![]()
Poti sa faci 100 lei si 100.000 lei, legal e sa ii declari si sa platesti taxe. Mai departe evident e decizia daca si cat declari.
Bun, iar daca declari, PFA e de ajuns?
Nu ai de unde sa stii cat faci in anu x, declari anumita suma, dar daca faci mai mult e problema?
Daca se poate sa imi lasati cateva link-uri despre PFA (defapt despre toata treaba asta) sau sa detaliati voi
Thanks
pfa e suficient, la sfarsit de an depui declaratie cu venitul realizat si vei avea de platit impozitul pe diferenta
1. Orice venit e obligatoriu a fi declarat.
2. In cazul PFA pentru anumite coduri, ai de platiti impozit o suma fixa, indiferent de incasari. Mai poate fi cazul de TVA daca se depaseste un plafon, (era 35.000 euro/an si urma sa se majoreze la 50-60.000 euro).
3. Pe langa impozit mai trebuie platit la pensii, sanatate si somaj.
Impozitul se plateste la norma de venit. Cauta aici in functie de localitate.
Imi puteti da un link, cu toti pasii necesari sa infiintezi pfa?
Stiu ca cer multe, doar ca vreau sa rezolv "problema" asta, ca sa nu apara alte probleme![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)