Pagina 2 din 24 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 240

Subiect: Bitcoins si Cipru

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Cautati serialul "The God Wife" - acolo este un episod legat de Bitcoins dar si alte episoade legate de motoare de cautare [procese in instanta]. Pe scurt - este un serial care prezinta viata unei firme de avocatura si cum se castiga sau se pierd procesele. Acest serial merita vazut.

Am vazut si cateva documentare despre bitcoins, este intr-adevar o chestie de speculat, insa cum toate acestea se fac pentru rechinii mari, la un moment-dat se va duce la vale. Parerea mea!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

1bitcoin = 73.30001euro , am cumparat si eu 10bitcoins de test, sper sa nu scada dupa criza asta cu cipru , ceva imi zice ca va creste in continuare tinand cont de starea de tensiune din corea de nord.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    1bitcoin = 73.30001euro , am cumparat si eu 10bitcoins de test, sper sa nu scada dupa criza asta cu cipru , ceva imi zice ca va creste in continuare tinand cont de starea de tensiune din corea de nord.
    De pe mtgox ai luat?
    Caut cu jingle.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Sunt sceptic, sunt prea volatili, si in spatele la toata chestia asta este foarte posibil sa se ascunda o mare teapa care va erupe la un moment dat.
    Cineva genereaza din nimic niste bitcom care ii vinde cu o suma ce creste foarte mult, si vinde miliarde de euro fara sa fi investit decat in soft si servere.
    La un moment dat bula se va sparte si e posibil ca ce ai cumparat acum cu 73E sa valoreaza doar 73 centi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

De pe mtgox ai luat?
    Au cerut o gramada de dovezi.. copi dupa pasaport, factura curent, etc... Plata era in pending" cand am vazut postarea lui karismasand am dat cancel, ma pus pe ganduri... a mai cumparat cineva de la mtgox?

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Nu cred ca este vorba despre o bula. Sigur ca vor fi cresteri si scaderi, uneori insa bula (bubble burst) nu o vad posibila. Aici nu e vorba despre un hype gen dotcom.

Eu studiez fenomenul de mult timp. S-a discutat mult pe marginea acestui subiect. Este o moneda libera, prima, care daca prinde amploare, are sanse sa rastoarne ordinea mondiala, pentru ca este prima moneda cu adevarat libera si imposibil de controlat de catre unii sau altii, mari mahari.

Celor care cred ca e vorba despre o bula, le recomand sa se documenteze mai bine. Este un fenomen similar cu explozia file sharing-ului versus muzica si film, dar raportat la moneda.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cineva genereaza din nimic niste bitcom care ii vinde cu o suma ce creste foarte mult, si vinde miliarde de euro fara sa fi investit decat in soft si servere.
    E mult mai complicat de atat, oricine poate genera bitcoins dar sunt foarte scump de produs. Si da, orice e posibil sa se sparga ca o bula. Pana una alta s-au spart ca o bula bancile din cipru si daca ai bani acolo, poti scoate la ghiseu maxim 300 de euro pe zi.
    Caut cu jingle.ro.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Acesta este episodul ... vedeti de unde il puteti vedea

@emm - si eu studiez de multa vreme "ordinea mondiala" si nimic nu se creeaza fara acordul lor altfel nu poate exista ...

Are mai degraba legatura cu obisnuirea noasta cu banii 100% virtuali => cipuri

Scuze ca am deviat de la subiect, am sa ma opresc aici - recomand insa sa vizionati acel episod
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 28th March 2013 la 13:23.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Au cerut o gramada de dovezi.. copi dupa pasaport, factura curent, etc... Plata era in pending" cand am vazut postarea lui karismasand am dat cancel, ma pus pe ganduri... a mai cumparat cineva de la mtgox?
    Asta e cel mai cunoscut si cel mai de incredere.
    E normal sa-ti puna o gramada de intrebari pentru ca tu poti sa anulezi tranzactia dupa ce ai platit cu cardul, dar ei nu pot anula tranzactia de bitcoin odata ce au facut-o.
    Caut cu jingle.ro.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Nota: Ca tot am vazut ca sunt interesati, am niste bitcoins si i-as pune la vanzare, undeva in jur de 20 bitcoin, cred (va pot spune exact cand ajung acasa).

La cumpararea de pe Mtgox sau similare, va trebui sa dovediti cu o gramada de acte, si exista riscuri (neaprobare cont etc). Sunt suspiciosi oamenii. Nu e deloc usor sa cumperi cu cash, exceptand tranzactiile directe de la om la om.

Pagina 2 din 24 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •