Nimic in plus de spus
a1.ro/lifestyle/gadget/observator-special-cum-este-posibil-ca-agramatii-sa-aiba-cele-mai-sigure-computere-din-lume.html
Nimic in plus de spus
a1.ro/lifestyle/gadget/observator-special-cum-este-posibil-ca-agramatii-sa-aiba-cele-mai-sigure-computere-din-lume.html
Ultima modificare făcută de Nichita; 19th January 2013 la 21:29. Motiv: Scos link.
Ce articol prost facut, sa fim seriosi, cand faci bruteforce te doare la basca de faptul ca unii scriu gresit sau nu sau ca parola e de tipul 1234 sau @!"C. Sansele sunt aceleasi, tinand cont ca posibilitatea de a o sparge e exact aceeasi. Ca probabil soft-urile de genul incearca mai intai combinatiile de litere / numere / litere + numere intai, asta e alta chestie.
Ca sa nu mai zic de faptul ca "hecarul" ala e de toata jena, alt cocalar n-au gasit oare? Se fac de ras astia cu stiri de genul.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
dar reclama de la gsp "the ultimated fighter" ati vazut-o?
si tot ei ii fac pe altii cocalari, tigani si etc.
Vand Advertoriale (pr 5)
Penibil... R.I.P. Presa Romana.
Suntem īn 2013. Mai intraži pe a1.ro, cancan.ro, etc.?![]()
Nimic interesant...
Formularea este de-a dreptul imbecila. Se refera la atacurile de tip brute force bazate dictionar care iau la rand toate cuvintele dintru dinctionar si verifica daca vreunul din ele e parola contului respectiv.
In primul rand asta e o metoda depasita intrucat majoritatea siteurilor au inceput sa impuna reguli astfel incat se cer parole mai lungi si care sa contina cel putin o litera, caz in care un atac de tip dictionar devine nul.
Asta nu e nici cancan, nici informatie utila, e total aiurea. Nici macar nu m-a facut sa rad.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Penibil, nepenibil, articolul a primit un link de pe seopedia, o sa fie bine vazut de google, o sa rankeze pe keyworduri, o sa aduca vizitatori si o sa faca niste banuti. (punct)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)