Foarte multe din produsele alea sunt la capat de viata si in urmatoarea perioada vor aparea modelele care le vor inlocui. Probabil vor sa scape de stocuri pana nu e prea tarziu. Sa nu crezi ca le vand in pierdere...
Versiune printabilă
Foarte multe din produsele alea sunt la capat de viata si in urmatoarea perioada vor aparea modelele care le vor inlocui. Probabil vor sa scape de stocuri pana nu e prea tarziu. Sa nu crezi ca le vand in pierdere...
Inseamna ca si-au scos deja banii pe ele.. asa ca acum, pot sa le dea si la jumate de pret. N-ai cum sa nu intelegi asta :P
Eu nu-mi fac cumparaturile in ro de 5 ani, doar mancare si uzul necesar, asa ca nu cunosc offline.
Da, din ce vad e haos peste tot, dar asta din cauza ca lumea nu are timp de cumparaturi in fiecare zi, si alearga dupa ce au nevoie: brand, mancare......
Un lucru oricum e clar: ROMANII au BANI!
Deci, daca se vinde bine de craciun, cum are F64 ofertele respective?
Nu va ambalati, sunt bani la birocratii care au fost hraniti bine anu asta electoral cu bani imprumutati, statul schimba la greu valuta luata cu-mprumut si tine leul tare, sa tot faci la importuri profitabile dar de la anul incep scadentele la datorii...
Nu stiu cum de au ofertele alea dar un lucru e cert. F64 a dat dovada ca e cel mai serios magazin online din Romania iar de customer service ... ireprosabil . Pentru cei ce n-au vizitat pana acum showroomul pot da o tura pana acolo sa se convinga. Atmosfera relaxa(n)ta si extrem de amicala .
Ofertele astea se potrivesc ca o manusa de fapt cu atitudinea generala pe care o proiecteaza f64 clicntilor sai. Eu personal si daca as vedea o super mega bomba oferta la F64 ce ar sfida orice logica tot nu cred ca as putea fi suspicios :D