Produsele-minune de genul ăsta sunt eficienți doar dacă le folosești drept suplimente alimentare pe lângă o alimentație sănătoasă și echilibrată. Alt MLM import America...
Tin minte, la un moment dat era o nebunie în jurul unui fruct exotic (nu mai țin minte numele, era ceva asemănător cu măceșele) cu MLM peste MLM, iar ulterior a apărut și la hypermarketuri![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Cred ca este vorba despre xango, stiam pe cineva care importa din America sa vanda in Romania si s-a dovedit un esec.
Eu nu-ti indic sa cumperi astfel de produse de pe internet, in orice oras gasesti un magazin cu produse naturiste, la mine in oras sunt cel putin doua si e un oras mic, ultima data am luat fructe de goji care sunt foarte bune pentru sanatate combinate cu sirop de catina cu miere.
Salut,
O sa ma abtin de la recentii sau comentarii la adresa produsului si o sa raspund strict la intrebare.
Unii vor da, altii nu. Valoarea banilor e relativa cand o raportezi la ceva ce iti doresti.
Daca reusesti sa faci diferenta intre "imi doresc" si "imi este necesar".. totul va fi simplu :]
Ps: Nu conteaza ce fac ceilalti, urmarile deciziilor luate (bune sau rele) te vor afecta strict pe tine
O seara faina!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)