Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Ati da bani pe asa ceva?

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit Ati da bani pe asa ceva?

De cateva zile cineva imi tot spune despre un produs ce chipurile s-ar vinde bine, nu pot spune ca ma incred sau nu in el.
    Este vorba despre o sticla de nectar(supliment alimentar) ce are 750 de Ml.
    amestec delicios de acai berry si alte 18 fructe benefice corpului. Acest produs ofera antioxidanti puternici si fitonutrienti pentru a ajuta la lupta īmpotriva radicalilor liberi si la mentinerea sanatatii organismului dumneavoastra.
    Costa in jur de 100-120 de lei.
    Ati da bani pe asa ceva?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data īnscrierii
    6th October 2010
    Vārstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu.
    Un milion pe 2 pahare de suc? Exista alternative de antioxidanti mult mai ieftine si probabil, la fel de bune.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data īnscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vārstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Sunt de aceiasi parere cu Matei, doar ca totul tine de marketing... sigur sunt oameni dispusi sa cumpere si la aceasta suma, depinde cum ii prezinti tu produsul.

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de michelle Vezi Post
    Sunt de aceiasi parere cu Matei, doar ca totul tine de marketing... sigur sunt oameni dispusi sa cumpere si la aceasta suma, depinde cum ii prezinti tu produsul.
    Produsul este nou in Romania insa provine din America, are un film de prezentare, este extins in Costanta, deci doritori sunt.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data īnscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Probabil e vre-un mlm de genul agel (vitamine sub forma de gel) sau sucul ala din nu stiu ce fruct din jungla, nu-i mai stiu numlele. Produsele astea promovate in sistem mlm (Multi-level marketing) sunt intodeauna supraevaluate pentru ca trebuie sa suporte un sistem piramidal de plata a referarilor. Un exemplu mai clasic de mlm e Avon.
    Cu 100 lei iti iei din orice magazin 3-4 litri de nectar premium la fel de sanatos.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data īnscrierii
    6th October 2010
    Vārstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Daca-mi permiteti: antioxidanti sunt chestii benefice, asta o stim cu totii. Dar radicalii liberi nu pot fi distrusi asa simplu, mai ales daca nu se fac modificari in stilul de viata: mancare mai putina si mai sanatoasa, mai putin stres, mai multa odihna etc. Altfel, poti sa bei nectarurile zeilori ca tot degeaba. E ca si cum ti-ai cumpara moaste la plic si ai astepta sa castigi la loto, cel putin din punctul meu de vedere.
    Sa dai 120 de lei pentru 2 pahare de suc e vrajeala pura. De banii aia, iti iei ceai negru/verde plus 10.....0000 mg de vitamina C. Antioxidantii din acidul ascorbic si din ceai negru/verde (aceeasi planta, doar modalitatea de preparare difera) sunt capabili sa tina, in anumite cazuri, chiar si cancerul in loc, deci sunt eficace si mult-mult-mult mai ieftine decat orice nectar.

Cred ca ai pus intrebarea pe forumul gresit. Tind sa cred ca pe SEOpedia sunt oameni destul de inteligenti cat sa-si dea seama de vrajeli in genul. Incearca, nu stiu, pe forum formula AS sau ceva in genul.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Cred ca ai pus intrebarea pe forumul gresit. Tind sa cred ca pe SEOpedia sunt oameni destul de inteligenti cat sa-si dea seama de vrajeli in genul. Incearca, nu stiu, pe forum formula AS sau ceva in genul.
    Eu am cerut pareri si atat, nu e nevoie sa vi cu tot felul de afirmati neplacute, fara nici o suparare.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data īnscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vārstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

am un client care activeaza pe nisa suplimentelor de slabit, avea si ceva cu acai berry si mi-a spus ca google nu mai permite de aprox un an sa faci adwords pentru site-urile ce vand asa ceva. Asta ar trebui sa iti dea de gandit
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data īnscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vārstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Eu am cerut pareri si atat, nu e nevoie sa vi cu tot felul de afirmati neplacute, fara nici o suparare.
    Daca pentru tine adevarul este o afirmatie neplacuta nu stiu cum vei putea prezenta acest produs potentialilor clienti.

@matei sunt de acord cu tine, dar oricata dreptatea ai avea tara asta si lumea asta e plina de oameni cu un coeficient intelectual scazut, prea credului si cu bani facuti fara pic de sudoare, care inca pot fi manipulati foarte usor si cred orice prostie vad la televizor.

@pirvan sigur daca te vei ocupa si vei munci, mai ales ca sistemul este la inceput vei scoate bani cu acest sistem... dar este un sistem mlm care intr-un final cade.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data īnscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Am incercat eu si nu am vazut cine stie ce rezultate.
    Am "testat" aproximativ 3 luni, insa singurele "reactii" au fost o indigestie de o saptamana urmata de o stare "viguroasa". Nu am continuat pentru ca este pur si simplu un cocktail de vitamine. Poti avea aceleasi rezultate cu orice alt supliment nutritional.
    Un alt motiv au fost procesele pe care le au producatorii produsului. A fost mare scandal in vremea in care l-am incercat... vad ca s-au linistit apele.

Poti avea succes in randul celor care se indoapa cu vitamine si nutrienti insa sunt atat de naivi incat pun rezultatele pe seama celor 30 minute pe care le petrec in sau in apropierea salilor de forta. Pe mine unul nu m-a convins.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 26th October 2012 la 15:09.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. bani pe net
    De Mascka īn forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th February 2007, 22:37
  2. am vizitatori dar nu im dau bani!
    De grip īn forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th January 2007, 00:41
  3. Un script ceva.. ceva sa ma scoata din oala
    De voiculau1 īn forumul Server side
    Răspunsuri: 1