ok...asta am inteles...fiecare cu nevoile lui...1.eu vreau sa aflu cat costa?timpul in care ti-l da? timpul de tranzactie...
2. ce anume ai testat la internet banking-ul de la BT si ti s-a parut "mai cu motz" ?![]()
ok...asta am inteles...fiecare cu nevoile lui...1.eu vreau sa aflu cat costa?timpul in care ti-l da? timpul de tranzactie...
2. ce anume ai testat la internet banking-ul de la BT si ti s-a parut "mai cu motz" ?![]()
Interfata si functiile ei. Accesibilitatea, si faptul ca nu dau pe english version, si imi apare spanish version ca la Unicredit.
Faptul ca nu am 3 Ip-uri pe care ma pot loga, care imi spun ca "warning, this page has secure and non-secure items. Display it ?". After all sunt doar banii mei nu ? De ce ar trebui sa fie secure ?
Faptul ca tranzactiile efectuate se actualizeaza in timp real in cont, nu ca la Unicredit, unde platesc ceva cu cardul pe net, si imi apare in cont tranzactia, dupa 2 sapt.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
2 Observatii despre Banca Transilvania:
1. Am cumparat cu card Visa Business de la Banca Transilvania, de pe circa 4 site-uri in ultimele 2 saptamani. Nici o problema pana acum
2. Folosesc serviciile lor de 4 ani, si serviciile de Internet Banking de 2 ani. Pana acum, nu le reprosez nimic. Desigur, au fost mici probleme... 5-10 minute in care nu mi-am putut accesa contul, probabil din cauza supraincarcarii, insa si-a revenit. Daca a durat mai mult, s-a rezolvat tot timpul cu un telefon la hotline. Ii recomand cu caldura.
Ok, perfect pana aici...as mai avea nevoie de timpul in care-l elibereaza (aproximativ) si cat costa.
Multumesc mult...
Pai de aia nu poti accesa atata timp... ca nu ai BT24![]()
Si eu folosesc BT24 de vreun an si pot sa zic ca sunt de departe cei mai buni de pe piata la domeniul asta.
Vad ca din 2006 nu au mai fost probleme cu platile online.
Recent, am avut nevoie sa cumpar un domeniu de pe firma.
Cardul este Visa Business, emis de Banca Transilvania.
Nu am reusit sa platesc domeniul, de fiecare data primesc urmatorul mesaj de eroare:
"tax_id requires bill_to_company
Please click here to go back and confirm that your information is correct."
Aveti cumva vreo idee legata de eroarea asta ?
Am avut si eu o mica problema in seara asta cu acelasi card business de la BT, prima oare mi-a aparut un mesaj de genul vard restrictionat de banca emitenta, m-am suparat un pic am incercat din nou si a mers, deci mai incearca o data si poate merge
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)