Rezultate 1 la 10 din 45

Subiect: appleromania.info

Afișare hibrid

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    34
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

De-acum cand mergem in franta sau in italia si ii vedem pe aia cum cersesc le zicem "Bravo romanasi, continuati asa...ca voi faceti bine, doar prosti sunt aia care va dau bani, nu voi, care cereti. Promovati Romania in continuare.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    De-acum cand mergem in franta sau in italia si ii vedem pe aia cum cersesc le zicem "Bravo romanasi, continuati asa...ca voi faceti bine, doar prosti sunt aia care va dau bani, nu voi, care cereti. Promovati Romania in continuare.
    Nu e vorba de "bravo", iar ai monitorul intors? I-a laudat cineva pe aici? Eu n-am vazut nicio laude. Cateva persoane (printre care si eu) spun ca sa-i lasati in "afacerile" lor ca oricum n-aveti ce sa le faceti. O mana de oameni vor sa schimbe Romania, succes.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Cristi, aici deja o dam in alte... balarii. Ajungem pe partea politicii? )
    Dupa ce ai spus aici, sunt 100% convins ca ai fi procedat la fel, sau chiar mai rau. Sper sa gresesc:

Si sunt foarte convins ca daca ai stii 'metoda mea' de a aduna fani, AI PROFITA SI TU. Vrei sa-ti spun? Nu trebuie DECAT sa gasesti clientii, fanii vin singuri - cu doar 2-3 clickuri. ESTI CURIOS?
    Cateodata ma mir si eu cat de 'norocos' sunt si cum fac banii 'frecand menta'. Vrei sa 'freci menta' cu mine?
    Din fericire nu a trebuit sa-mi 'patez' numele cu astfel de site-uri!

Apropo, Germania e plina de polonezi la 1.80 metri (numa buni de munca) care stau la coada la cersit.
    Pe noi chiar tara ne-a indemnat la cersit!
    Vand Advertoriale (pr 5)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th September 2011, 23:22
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th September 2011, 23:13
  3. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th September 2011, 14:34
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th October 2010, 12:15
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th January 2010, 21:45

Permisiuni postare