De-acum cand mergem in franta sau in italia si ii vedem pe aia cum cersesc le zicem "Bravo romanasi, continuati asa...ca voi faceti bine, doar prosti sunt aia care va dau bani, nu voi, care cereti. Promovati Romania in continuare.
De-acum cand mergem in franta sau in italia si ii vedem pe aia cum cersesc le zicem "Bravo romanasi, continuati asa...ca voi faceti bine, doar prosti sunt aia care va dau bani, nu voi, care cereti. Promovati Romania in continuare.
Cristi, aici deja o dam in alte... balarii. Ajungem pe partea politicii?)
Dupa ce ai spus aici, sunt 100% convins ca ai fi procedat la fel, sau chiar mai rau. Sper sa gresesc:
Si sunt foarte convins ca daca ai stii 'metoda mea' de a aduna fani, AI PROFITA SI TU. Vrei sa-ti spun? Nu trebuie DECAT sa gasesti clientii, fanii vin singuri - cu doar 2-3 clickuri. ESTI CURIOS?
Cateodata ma mir si eu cat de 'norocos' sunt si cum fac banii 'frecand menta'. Vrei sa 'freci menta' cu mine?
Din fericire nu a trebuit sa-mi 'patez' numele cu astfel de site-uri!
Apropo, Germania e plina de polonezi la 1.80 metri (numa buni de munca) care stau la coada la cersit.
Pe noi chiar tara ne-a indemnat la cersit!
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)