Postat în original de
Dan
Disconfortul de a nu da o teapa la randul tau? :))))
Ti-am explicat, cand cumperi o imprimanta de 4000 de lei la pretul de 6 lei, chiar te astepti sa o primesti?
Despre restul, cu reducerea, n-am de comentat decat - DA, fa-le reclamatie, sper sa se sesizeze cineva. De cele mai multe ori, reducerile sunt FAKE. Asa am fost obisnuiti de ani de zile. Legea spune ca reducerea afisata trebuie sa fie din cel mai mic pret din ultimele 30 de zile. Clar incalca legea magazinul respectiv. Probabil ca emag si altex cresc rpeturile cu o luna inainte la anumite produse, sa fie acoperiti, sau poate nu-i intereseaza nici pe ei.
Pe mine ma deranjeaza toate practicile care ii incurca pe comerciantii onesti si pe clientii onesti.
Tu, in mesajul tau, ai doua exemple:
- 1. client care nu e onest, care a descoperit o eroare la un magazin si are pretentia ca magazinul sa iti livreze produsul la un pret aberant. Dupa cum ti-am mai spus, abia astept sa ai un magazin online si sa faci o greseala (tu sau sistemul pe care il folosesti) si sa iti cumpere cineva tot stocul la 5 lei. Sa te vad cum il livrezi.
- 2. un magazin care nu e onest, care face reduceri false si care prin aceasta practica scade increderea in magazinele online in general si in reducerile afisate.