Facebook forteaza dezactivarea adblock sau adblock face figuri ?
Ma blocheaza sa postez pe paginile proprii de facebook prin Business Manager .
Pot posta sub indentitatea acelei pagini sau dupa dezactivarea adblock pe Facebook Business Manager .
Versiune printabilă
Facebook forteaza dezactivarea adblock sau adblock face figuri ?
Ma blocheaza sa postez pe paginile proprii de facebook prin Business Manager .
Pot posta sub indentitatea acelei pagini sau dupa dezactivarea adblock pe Facebook Business Manager .
PR vine de la prosteala, PA si DA habar nu am ce sunt, dar dau bine in oferta.
Oferta speciala!
Instalez VPS cu latest debian, cool firewall la el, nginx latest version, mysql si php7 (latest shit on the market) + panou de administrare beton. Si wordpress daca e nevoie.
Plus o ora de training despre cum sa folosesi toate alea.
69 de euro pret special pentru cine cumpara, 150 pemtru cine intreaba doar asa, sa se bage in seama.
Extra: pentru 100 de eur, aveti tot ce scrie mai sus plus instalarea certificatului ssl si pus sa mearga frumos pe http2. La fel, 100 de euro pentru cinecumpara, altfel e 200.
Anuntul e cat se poate de serios, dar nu am timp sa ma ocup sa il pun in marketplace.
Extra2: pentru inca o suma modica de 20 de euro, mutam site din alta parte impreuna cu vechimea, PR, PA, PD, PL, PLT, PLL, ESP, ASR, ABS, SPP, SIE, FDA.
De acum, orice postare care contine idei de genul asta, ca tuturor le place caterinca, vor fi luate la caterinca.
Macar sa stim o treaba.
Ca vad ca intrebarile si raspunsurile la misto sunt luate cat se poate de serios. Plus ca aia de la pun/dau se simt si foarte siguri pe ei, gata sa te injure daca nu le dai dreptate. Plus cateva sfaturi despre cum ar trebui sa fie forumul, 5 blesteme si promisiunea ca nu vor mai calca in veci pe aici.
@cerga - am zis sa nu se considere reclama
Suntem o firma finamica, ne adaptam tuturor timpurilor.
Inainte am frecat ce a frecat, acum frecam gresia si faianta d-voastra.
Inainte am pus mana pe ce am pus, acum punem mana pe mistrie si bidinea.
Cu noi intotdeauna va veti simti bine! Noi v-am facut si tot noi va facem fericiti!
Deci se poate! ;)
Ataşament 3933
Omul asta chiar stie SEO! Are atatea de spus!!!!
Mi se pare normal ca un astfel de expert sa aiba acces mai repede in marketplace. Propun modificarea regulamentului.
Sa vezi tu fani cand o sa ti se puna limitare la Marketplace indiferent de numarul postarilor :))
El nu stie ca, de fapt, ca sa aiba acces la Marketplace trebuie sa deschida 30 de subiecte noi, nu sa raspunda la cele deja existente. Asa ca pana acum a facut munca in folosul comunitatii... :))
Scuze, tre sa las aici linkul asta ca altfel il pierd, uit de el. Si e folositor in 90% din topicuri.
https://monosnap.com/file/38QU1r7dcd...Bfcs1SmGyVc7jk
Cred ca nu ai citit cu atenție postarea :) Vezi aici daca a fost sau nu monetizate! ;)
Piulitele alea ajuta la echilibrarea fortei centrifuge si atragerea linkurilor catre indexul siteului, datorita fortei centripete. Recomand!
Am adaugat si o imagine reprezentativa, ca sa inteleaga si incepatorii.
http://www.sciencefriction.ro/wp-con...centrifuga.jpg
LE: Poti sa imi dai pe privat de unde ai hosting? Ms.
Stie cineva unde pot debloca si eu un ssd? e blocat in icloud si nu ma pricep. Pentru hosting imi trebuie.
De fapt acelea sunt niste componente speciale care maresc uptime-ul unui site/server .
Ce se intampla atunci cand se inchide curentul electric ?
In cateva secunde platanul hardiscului inceteaza sa se mai invarta .
Prin atasarea acelor compente speciale platanul hardiscului continua sa se invarta din inertie minute si zeci de minute chiar daca se intrerupe curentul electric.
Cine e profesionist si serios stie cum stau lucrurile de fapt.
Sper ca hiper-seriozitatea asta a mea nu ma va impiedica candva in viitor sa am o minte atat de sucita ca sa pot sa scrie glume si bancuri neserioase.
Postez aici concluzia. Am sters intregul post (inutil) iar @daniweb a primit avertisment.
Ai vandut SSD-ul ala Samsung? Cred ca la el se referea @cris cu fake SSD-ul. I l-ai vandut ca sa isi stocheze pozele?
Incearca la FBI.
Cand sa fac si eu o vazare! Offf!
https://seopartener.files.wordpress....02/2parale.jpg
Nu am vrut sa-ti stric topicul, asa ca am decis sa postez aici. Ai deja 2 anunturi de acest gen si am impresia ca "cauti acul in carul cu fan".
Cerintele tale de mai sus nu sunt de manager, sunt de:
- call center
- administrativ
- designer
Sunt 3 joburi complet diferite, nu unul, sau de "manager'. Daca un manager adauga produse pe site si preia comenzi, atunci avem alta definitie a jobului de manager.
Ca sa ai o singura persoana pentru un astfel de task, inseamna automat sa faca "putin" din orice, adica nimic bine.
Alt anunt, aceeasi problema. Se cauta un om bun la toate!
Sunt 4 joburi aici:
- seo
- content writer
- social media
- ppc
Marketing, publicitate, jurnalism sunt nise complet diferite.
Daca intelegi ce incerc sa-ti spun este ok, daca nu - treaba ta. Cauti oameni nepriceputi pe care incerci sa-i formezi pe anumite joburi inexistente.
Problema clasica la noi la romanii, este ca "stim de toate si nimic concret" =cate putin din fiecare si nimic bine.
Orice persoana trebuie sa fie foarte buna pe/la "ceva", acel ceva este doar "seo", doar "ppc", doar "design", doar "programare" etc. La care poate adauga ulterior cunostinte despre " content = poate achizitiona si evalua contet"; despre social media " poate administra si promova o pagina de fb, instagram, etc", poate trimite un newsletter, etc.
Cand esti foarte bun la/pe "ceva", nu ai stres. Ai tot timpul un job bine platit, te cauta angajatorii non-stop, castigi bine, faci ce-ti place, etc.
Altfel, ne cautam retete pe net, ne montam singuri cuptorul electric, ne reparam masina, etc si la final dam vina pe Ponta, Boc, Basa, ... pentru esecurile personale.
Asta este un singur job, simplu si clar.
Un fel de:
https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-...ampaign=jooble
Consultant Vanzari Farmacie Online la SC HEALTH INNOVATION PHARMA SRL - BestJobs
De asta merg magazinele online atat "de bine", ca seo, promotiile, relatiile cu clientii, design-ul, aprovizionarile, livrarile, programarea, etc... le face tot cel care pune descrierile de produse.
Nichita, stai ma asa, Rapsodia fiul nu stie ce e spamul offpage, Rapsodia sotia se retrage din online, iar colaborarea e cu Rapsodia tatal. Of, of, esti praf, nimic nu stii :))
:)))))))))))))
Culmea e ca asa este! :)))))))))) Esti prafff..... :(
Sa pun aici in 100 de zile cate 1 link sa le vezi pe toate ( sau poate sa pun 800 de zile cate 1 pe zi? ) ;)Citat:
dar are retea de 100 de siteuri (pe 5 IP-uri)
Uite aici primul link! :)