Ma vezi pe mine ofticat? :) :) Incercam sa-l mai linistesc pe colegul Alex... ;)
Versiune printabilă
În fața scării? Stă la bloc?
Nu te copiez niciodata! Poate ai uitat despre copii de pe seopedia, dar asa e cand esti inca domnisoara, mai uiti! Era vorba exact despre astfel de atitudini, cand membri cu vechime si mai dau cu parerea numind pe cei noi, terente, frustrati, etc.. nu le mai enumar ca oricum nu conteaza. Iar matale mi-ai dat mesaj - ori stergi articolul, ori trag pe nas si te dau afara de pe forum! Acum stii despre ce vorbesc? ;)
Am discutat pe privat cu Rapsodia. Se pare ca l-as fi amenintat in 2013 pentru ca a postat ceva legat de caracteristicile fizice ale unui coleg de forum, aka Kidu (sincer, nu imi aduc aminte s-o fi facut). Pentru postarea (stearsa intre timp) care exista inca in web archive, ar fi meritat intr-adevar o penalizare.
Per total, Rapsodia este nemultumit de atitudinea unora si de modul in care unii dintre noi i se adreseaza (eu sunt inclus aici). Pe de alta parte caracterizeaza pe unii dintre noi dupa infatisarea fizica (dar isi ascunde identitatea / aspectul), ii face retardati sau caracterizeaza Seopedia ca fiind "un fel de arenaweb, dar mai altfel" (inca o postare stearsa intre timp).
Ca sa nu dezgropam mortii, ti se pare ok? Te simti mai bine daca te exprimi asa? Este ceva ce nu inteleg eu despre comunicare? Nu inteleg de ce la orice postare fac, indiferent ca e on toppic sau nu, ma catadicsești cu apelative, apoi daca-mi sar din pepeni tot eu sunt ala "rau"!
Per total, Rapsodia este nemultumit de atitudinea unora si de modul in care unii dintre noi i se adreseaza : GRESIT! Ma deranjeaza ca pe forum se discuta la maniera asta, indifrent despre cine este vorba, culme aca d ela asta a plecat de fapt toata disputa - de la colega noastra Trandafir ( parca )! Nu pricep de ce-ti place sa spui doar jumate, parca conteaza daca ies eu rau sau bun dintr-o disputa. Pe mine de mult nu ma mai afecteaza asta aici pe forum, am priceput ce era de priceput. Am clienti imei de aici, unul de curand -ieri tocmai ma lauda :) deci asta e, daca ei prefera sa discutam pe foru, stau aici, altfel eram de mult dus! :)
Amice, tu acuzi oamenii (fara dovezi) legat de postari din 2013, deci tu esti cel care dezgroapa mortii.
Daca ai facut legatura cu Terente, personajul meu de pe blog, pot sa te asigur ca e om de seama in satul lui, respectat de lume. O sa-i afli povestea pe parcurs. Acum are si casa noua. Nu e jignire sa te numesti Terente,. Nu vad de unde asa mare problema!
Nu am inteles de ce te-ai simtit jignit... Terente a fost idolul femeilor.
Ma si miram sa intelegi, la modul cum tratezi problemele, da in fine! Culmea ca ziceai ca ma ascund, etc ... desi ca sa fac o paranteza nu inteleg de ce mai trimiti mesaje private daca tot le postam aici dupa, cred ca mai bine discutam aici si gata, fara ocolisuri , revenind - cu ascunsul parca ti-am trimis profilele reale la toata familia si ai zis ca oricum nu conteaza ca nu ai cum sa stii ca-s eu, desi oricine poate sa se uite la Whois si sa vada pe ce nume e luat domeniul daca corespunde cu profilul, care e sansa sa nu fie real? Iar daca faci o plata la banca si numele e tot ala, atunci de ce mai e nevoie ca sa te prinzi cu cine stai de vorba? La fel si la Paypal, deci in concluzie, poti zice ca nu stii cu cine stai de vorba oricum daca nu te vezi face to face. Nu mai explic de ce nu imi pun pe forumuri nume real ca oricum nu ajungem nicaieri, dar m-as mira ca poza ta e cea reala! :) DA na, poate ma insel!
Mai nou există auto-update.
E suficient să lași un singur wordpress ne-updatat ca să ți le infecteze pe toate de pe același server. Din experiențe anterioare îți zic că nu este ieftin nici ca timp nici ca bani să scapi de hackeri.
Sau poate îți convine să nu fi singurul care vinde link-uri la tine pe site-uri :)
Vand conturi de facebook cu vechime de la cateva zeci de minute pana la 7 zile.
Pot onora un numar nelimitat de comenzi.
Ia o pauza, NU TREBUIE sa raspunzi la fiecare postare.
Daca urmaresti sa enervezi pe toti si sa ramai singur pe forum, sa stii ca nu mai ai mult.
Asa se duce in jos. Nu isi mai permit nici magazine sa faca descrieri la produse, vom citi specificatiile direct la chinezi. :))
Scriu si-n chineza, oricum. E de "backup".
http://s14.postimg.org/68s4fqywh/images.jpg
Angajez muncitori necalificati la muls vitei in Germania .
Prin martie incolo voi angaja cativa oameni la muls berbeci si tapi .Cod:http://www.jobscop.ro/detalii/muncitori-necalificati-la-muls-vitei-in-germania/11283
Va asteptam cu drag