Si eu anunt magazinul daca observ un pret gresit.
Fa si tu ca Dan, nu incerca sa fii un mic tepar ca "altii".
(acesta est un pamflet inspirat din "vai ce frumos face emag, nu ca altii care sunt tepari")
Versiune printabilă
Si eu anunt magazinul daca observ un pret gresit.
Fa si tu ca Dan, nu incerca sa fii un mic tepar ca "altii".
(acesta est un pamflet inspirat din "vai ce frumos face emag, nu ca altii care sunt tepari")
Au curs rauri de cerneala pentru acest subiect. Raspunsul e simplu - magazinul poate eventual sa primeasca o amenda. Dar si amenda aia, e de fenta asa, nu rezolva nimic.
http://seo.pub/x/anpc_domo_tableta_r...g_1DBA00B5.png
Practic, Emag, cand a onorat comenzi de genul, a incalcat legea. E alegerea lor, problema lor.
Exista legi anti-monopol, exista consiliul concurentei fix pentru astfel de cazuri. Ma mir ca nu s-a sesizat.
Pentru ca teoretic si daca are suficienti bani, Emag poate scoate in 2-3 luni toti concurentii de pe piata cu astfel de preturi (sub pretul de achizitie), apoi, fara concurenti, vinde la ce pret are chef el. Ca e numa el.
Stiu ca pare amuzant, dar poate deveni o problema mai grava si mai periculoasa decat reducerile false.
.....
N-am inteles nimic.
Incredibil.. dupa ce eMag si-a anuntat intentia..
a venit si replica:Citat:
Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum
MediaGalaxy
evoMagCitat:
START: La cel mai mare BLACK FRIDAY EVER!!
Putina creativitate baieti!Citat:
Anul acesta ne-am propus sa organizam cel mai tare Black Friday EVER.
In ultimii 5 ani, parca e un deja-vu.. toti tac chitic pana apare in presa intentiile eMag, dupa care.. hop sa copiem, sa ne folosim de marketingul celui mare! Jalnic..
Si tu, te legi de amanunte! E typo, nu intentionata, scuze!
Imi amintesc eu...
De multe ori modific postarile (dupa publicare sau chiar inainte) de teama sa nu se supere unul sau altul iar atunci chiar a iesit o inutilitate. Mi-am asumat un negativ decat sa supar pe Cineva.
Dar tocmai tu?
Asa e, ai dreptate...
Serios vorbind, tie nu ti se poate reprosa nimic pentru ca ai facut comanda aia dar nici tu nu poti reprosa nimic magazinului ca nu a onorat-o. Cam asta e ideea.
Ce nu inteleg e de ce ai comandat doar una. Cu reducere de 99,9% se merita sa iei macar 3-4 bucati...
E Halloween si eu n-am niciun comision? Infricosator!
Ce suflet nobil!
iar aici gasesti lista oficiala epson cu toti dealerii(mai de incredere)
:) pentru cine plateste in lire! ;) Oferta la Godaddy - nu stiu cum, la alte valute e pret normal!
Ataşament 4188
Eu va las cu bine si ma retrag de aici.
Vad ca anumiti comercianti se ascund in spatele unor purtatori de cuvant neoficiali .
Am asteptat o saptamana sa aud ceva din partea voastra dar nimic.
Va salut si va las
PS: Dan daca ai o problema de rezolvat cu mine iti las adresa in privat, daca vrei sa trimiti niste baieti .
Ai interpretat gresit! Nu vreau sa fac o seopedia de niciun fel ... pentru ca nu ma ajuta cu nimic! :) DA, am facut cautarea pe seopedia.Uk, cine vrea sa-l ia e liber! Ideea era sa verific daca TLD-ul e la pretul afisat! Chiar ma gandeam sa iau 100 de bucati la 1 lira! :)
N-am probleme cu nimeni Iulian. Nu ma afecteaza in niciun fel ca ai pus tu un topic sau ca ai scris pe facebook despre un magazin oarecare. Eu port in continuare o discutie despre principii, nu despre persoane anume. Ca esti tu un exemplu, nu e vina mea, pentru ca tu ai deschis discutia si o iei personal. Daca nu spuneai ca tu esti cel cu reclamatia, m-as fi exprimat mai agresiv, asa am fost mai rezervat.
Daca tu asta sustii, ca as avea ceva personal cu tine, pot sa afirm cu tarie ca delirezi.
:) sa inteleg ca ca client nu mai e cacofonie in ziua de azi!
Asta ca sa mai dezamorsam discutiile! :)
Ataşament 4189
"Ca si client" (alternativa populara) e o greseala gramaticala. Cacofoniile in schimb nu sunt greseli gramaticale. "Ca client" nu e nici macar cacofonie.
Am zis eu ca e greșeală? am zis doar ca pe vremea mea se numea cacofonie, am vazut ca ai repetat in 2 randuri, am intrebat cinstit: asa e acu la moda? Ca sa stiu! fara katerika! eu stiam ca alaturarea scris asau verbala de genul cac, caca se numeste cacofonie! Nu am cautat ultima versiune din dex, am spus din "aduceri aminte"! ca sa destindem atmosfera... ca destul ne-am facut de 3 zile in toate felurile! :) Mea culpa!
Nu cred ca e vorba de alaturare ci, dupa cum ii spune numele, despre cum suna, cum se aude.
Cand spui "ca client" nu suna ca si cum te-ai "cacofona" in urechile omului. Deci nici macar cacofonie nu cred ca e.
Si chiar daca ar fi, prefer sa vorbesc cu cacofonii decat sa folosesc alternativa populara, gresita gramatical (de aia am mentionat aspectul).
Asa as putea sa zic si eu ca content writer, dar fara sa pun virgula, pot sa gasesc alternative tot romanesti, gen ca un content writer ce sunt. etc.... iti garantez eu ca cacofonia e si in scris si verbal! Asta nu s-a schimbat de cand am terminat eu clasa a .. cata o fi! ) In rest, nu a zis nime ni ca e o greseala, nu stiu de ce sari asa in sus! :) Ba chiar se recomanda sa nu se faca abuz in a evita cacofoniile! Nu am gasit insa niciodata o agreere a ei ( cacofoniei ). In fine, se poate închide! :) Am rezolvat!
Eu zic sa organizam o dezbatere publica, sa invitam membri ai academiei, sa se stabileasca cine are dreptate!
(CA COntent... vs CA CLient, observi diferenta?)
Fara suparare, sper sa nu incepem o discutie lunga si inutila.
Eu cred ca nu-ti place sa ai penultimul cuvant si o tii pe a ta, direct la persoana 1-a! Ai gresit, e ok, nu ai gresit e la fel ok. Nu incearca nimeni sa demonstreze nu stiu ce. Eu mai cred ca am uitat ce inseamna cuvantul "empatie", vrem sa dam mereu in ala slab, desi uitam ca nu e neaparat vina lui daca nu-l ajuta capul, asa l-a facut Dumnezeu, sau maimuta din care provine era mai ... inceata la minte, cum zic evreii. Nea-m obisnuit sa lovim in alte persoane, doar pentru ca noi ne credem mai presus, noi nu gresim sau daca o facem, nu se pune, e dreptul nostru, etc... a se vedea memtalitatea parlamentarului ... nu stiu care.... ! Eu zic ca e topic inchis! ;) Merge?Citat:
În propoziția « Tata mi te-a dat ca dar » avem un exemplu de cacofonie.
Exact ce ziceam! :) fara acel delirezi nu se putea? Plecasem de la cacofonie... ca nu stii definitia si o practici, si ca nu accepti sa nu ai ultimul cuvant! Unde delirez? :) Chiar nu te inteleg, ai ceva cu viata, nu te poti abtine? Cum vezi un iepure, sari pe el, delireaza, e dus, drogat... whay? Chiar as vrea sa stiu, poate reusesc sa te inteleg, sa nu mai intervin alta data!
Retine te rog un aspect. Am comentat mereu CACOFONIA, nu RAPSODIA. Asta pana sa nu induci tu ideea ca "vrem sa dam mereu in ala mai slab". In cine am lovit comentand strict cacofonia? Deci? De la cacofonie la dat in ala mai slab, e sau nu delir?
Popcorn time. Pacat ca sunt la dieta :(
Pariuri, ceva?
In colegul Iulian! :) de fapt ma refeream ca tii cu magazinul (care evident e mai tare ) in detrimentul consumatorului - de aia a aparut protectia consumatorului, ca sa nu fie 100% la mana comerciantlui, care in 99% din cazuri e mai "tare" ca un amarastean care nu stie ce sa cumpre pe net, care ia de bun cuvantul reducere. Asta ca sa intelegi la ce ma refeream.... de aia am si scris mai sus mea culpa.
Revin atunci cu intrebarea: de ce nu recunosti ca ai facut o cacofonie, pentru ca asa ai crezut tu ca e corect si elegant sa scrii ( chiar ai scris ca nu exista cacofonie decat in vorbire, nu in scriere )!
Ca idee, asa off topic, multumesc colegului care mi-a scris pe FB ca-si cere scuze pentru altercatiile ( verbale ) din trecut! Daca vrea sa-si dea numele, e bine venit! ;) Te inteleg ca ai tendinta de a cauta scapari in argumentatia celuilalt, mutand discutia spre zona unde poti adauga imediat un delirezi... esti dus... , dar nbiciodata nu te-am vazut recunoscand ca ai gresit! Nici nu ai acceptat sa nu raspunzi, pentru a incheia o polemica - nu ca eu as fi mai breaz!
Multumesc de intrebare!
Dupa parerea mea, "ca client" nu e cacofonie. Daca ai alta parere, traieste sanatos si linistit cu ea, pe mine nu ma deranjeaza ca ai si tu pareri.
In continuare eu vorbesc despre chestiuni logice sau mai putin logice, iar tu afirmi urmatoarele, despre MINE, doar in ultima postare (pot extrage si din celelalte daca e nevoie):
- tin cu magazinul (fals)
- in detrimentul consumatorului (fals)
- am facut o cacofonie (fals)
- am crezut ca e elegant (fals)
- am tendinta de a cauta scapari in argumentatia celuilalt (fals)
- mut discutia in alta zona (fals)
- nu recunosc cand gresesc (fals)
Vrei sa le luam pe rand, sa discutam despre MINE?
Ma scuzati, nu stiam ca sunteti de la militie :))))
Ca stii, in lumea civilizata, cel care acuza trebuie sa aduca dovezi. Altfel ma apuc si eu sa afirm ca tu esti hot, ca spargi case, ca violezi femei etc. Cum demonstrezi ca nu e asa?
Si in caz ca te intrebi, TU ai facut afirmatiile, pot furniza citatul exact, cu link (pentru cei care nu au scroll).
:) eu ti-am dat si citat de cacofonie! cac e cacofonie au ba? ca sa știm! in dex e scris clar, verbala sau scrisa, matele ai spus citez:
Printre cacofonii gasim alaurarea cac, caca, caco, ... etc. Cacofonie nu vine de la caco ... cuvantul din romana .. parerea mea! :) dar asta e, cum sa recunosti ca ai gresit - FALS! :)Citat:
Nu cred ca e vorba de alaturare ci, dupa cum ii spune numele, despre cum suna, cum se aude.
Cand spui "ca client" nu suna ca si cum te-ai "cacofona" in urechile omului. Deci nici macar cacofonie nu cred ca e.