Am inteles sefa, sa traiti.Citat:
Am vorbit serios @Superman
Versiune printabilă
Am inteles sefa, sa traiti.Citat:
Am vorbit serios @Superman
Nikita e o ea?
Si un el, mai nou si o ea, am avut in copilarie un vecin cu numele Nichita. Nu stiu daca era numele de familie dar ii ziceam unchiu' Nichita, probabil ca eram rude.
Culmea, era tare respectat in sat desi inca nu aparuse filmul...
LE1: Scuze, acum imi dau seama ca tu nu ai intrebat la modul general.
LE2:
Moderatorii dorm? Sa-l penalizeze cineva pe Mezei, are 3 link-uri in semnatura, face reclama la regulament, reputatie si infractiuni!
Cum puteti admite asa ceva?
M-a trezit o blondă mică și rea pe care o am pe monitorizare de brand.
Mi-a transmit că mă bârfesc băieții.
Also, eu am voie cu 3 link-uri, pentru că toate sunt îndreptate către propriul nostru forum, ca ajutor. Nu ca voi, spammeri născuți cu tot felul de domenii dubioase în semnătură :D
De aia l-am banat, ca se ia prea in serios.
Chair vroiam sa intreb daca mai traieste Mezei :)) Dar se pare ca e viu.
@Mezei fa-mi si mie cunostinta cu blonda ta de la monitorizare sa ma monitorizeze si pe mine. Ca Google Alert si inca unu de-l mai foloseam eu e de multa vreme in balarii.
Este o blondă foarte loială :twisted:
AI-urile sunt loiale cu cine le plateste :D
Apropo de whatsapp...
Sa ma ajute si pe mine cineva, nu stiu de ce la mine nu merge. Preferabil o blonda...
Deschizi aplicatia, mergi la Meniu si selectezi WhatsApp Web, apoi scanezi imaginea de mai jos:
Ataşament 4369
In maxim 10 secunde...
Multumesc!
Cel mai probabil camera telefonului tau nu e suficient de performanta Sau fa un zoom in browser la imaginea de mai sus.
desi codul ala de mai sus cica nu e bun.
Buna dimineata, acum mi-am dat seama in ce thread sunt :)) Inca dorm...
viueste netul ca s-a inchis programul de afiliere al vola.ro
maestrii afiliati tot zic ca aia de la vola nu inteleg afilierea. ma tem ca, in cazul asta, chiar maestrii afiliati nu inteleg despre ce e vorba. are rost sa le explice cineva? sau rezulatul e acelasi, respectiv "hai sa ne plangem in grup despre cum isi administreaza un necunocut afacerile"?
Varianta lui Mezei pica la tocmai bine.
PS. Cine sunt maestrii astia despre care vorbesti?
Inteleg ca e o colaborare reciproc avantajoasa. Daca vrei ca afiliatii sa aiba interes in a-ti promova business-ul mi se pare normal sa ajustezi site-ul pentru ca si ei sa aiba motivatie sa te promoveze.
In ecuatia asta intra doar THE BOSS, ownerul?
Da. O astept pe PM. Ms.
:( ce sa fac daca Radu Banciu mi-a furat contentul :( el apare in cautari - publicat pe fb pe 12 mai, eu pe 9 mai zero!
in acest topic nu sunt permise linkuri catre google. ti-am editat postul.
pentru ce vrei tu sa faci, exista clickworker si alte servicii similare.
Am niste casete audio, poti sa stochezi si pe ele, e mai safe, sa-mi lasi adresa sa ti le trimit, dar sti si tu ca piesele de muzeu au alta valoare, nu 2-3 lei asa...
Nu. Reciproc avantajos este ca eu iti platesc comision pe ce vinzi. Super avantajos. Daca tu vii cu pretentii sa ascund numere de telefon, pot sa am si eu pretentii despre site-ul tau, cum sa il faci? Sau nu e "reciproc" avantajos?
Interesul afiliatului sunt banii. Cand eu imi modific site-ul pentru el, nu mai e asa de reciproc avantajos. Vrei detalii?
Din cate stiu, siteurile se aproba manual. Nu stiu a cui e problema daca se accepta afiliati cu siteuri junk. Poti foarte usor sa ii dai block daca siteul respectiv te nemultumeste.
Cand suna userul adus de afiliat e bine?
LE: Nu mai fac afiliere pe .ro de ceva vreme. Ma amuza / intristeaza mentalitatea.
Nici eu. Refuz constant cativa care aplica la infinit, fara sa aiba site-uri la profil sau cu site-uri junk. Facem pariu ca fix ei sunt cei cu gura mare?
Si cei care fac cele mai multe vanzari nimic nu zic. Stiu ei ce fac si merge totul bine. Cu numar de telefon cu tot. Cu alte cuvinte cu ei este reciproc avantajos, cu altii nu. Ca am numar de telefon. Ma lasi cu astea?
Nu, afiliatii "buni" nu vin pentru ca nu am magazin mare. Stii, la magazinele mari e usor sa faci site de cupoane, ca lumea oricum cumpara de acolo, mai ciupesti si tu un cookie. Dar iarasi, nu te ocupi cu afilierea pe .ro, deci stii tu mai bine :)
pozitia nu e de forta, e de protectie impotriva agresiunilor de toate felurile.
Despre numarukl de telefon de pe site am mai zis de cateva ori. Cat timp nu e "comanda telefonic acum", e o problema falsa si nicio nu trebuie sa te gandesti prea mult sa-ti dai seama. Nici nu stiu cum sa zic fara sa-i jignesc pe cei care insista cu prostiile astea. Cred ca cel mai usor e sa le spun ca "da, fix de aia nu convertesti tu, ca am io numar de telefon pe site". Te-ai prins? (ca client, daca nu vad numar de telefon pe site, nu comand, dar asta e asa, deja te introduc prea mult intr-o problema care nu te intereseaza, asa-i?)
Buna ziua,
Imi prezint demisia din postul de moderator.
Nu mai am rabdare, am imbatranit. Va rog, pentru probleme administrative, sa va adresati celorlalti moderatori (Nichita) si celorlalti administratori (Cristian Mezei).
Multumesc!