lasa tu botul, pune banu jos si gata
Versiune printabilă
lasa tu botul, pune banu jos si gata
Ataşament 3770
Mi-a cazut site-ul si sys admin-ul e plecat cu barca, arunca cineva o privire la server*?
no, iaca telefon la super oferta
Ataşament 3771
Ti-ai facut partid ma Cerga?
De când așteptam să-l posteze cineva aici =)))))))))))))))))
cauta-ti o echipa de 25 de profesori, 58 de jurnalisti si 4 preoti sa-ti corecteze cele 680000 de articole pentru reteaua ta
Astia de la Google devin din ce in ce mai sadici! Duminica implinesc 17 ani de la infiintare si sarbatoresc asta printr-un doodle (logo) in care apare un PINGUIN langa un monitor vechi :evil:
Cel mai bun hotel din Sinaia pentru cazare moca cateva zile.
Hotel Mara, Cota 1400 sau Palace ?
Pentru ca am avut azi 3 min libere si pentru ca m-am uitat pe seopedia.
Ataşament 3775
Ataşament 3776
...Citat:
Referitor la subiect, sunt de acord cu edy12006. Fb Ads bine targetat si interesele bine filtrate+continut bun iti poate aduce 100-200 de like-uri si nu trebuie sa investesti 100 de eur.
Am o clienta care nu are site, se ocupa de prajituri si are comenzi ca nu face fata, nu zic ca majoritatea de pe fb, dar e o clienta multumita :)
...Citat:
Referitor la subiect, sunt de acord cu edy12006. Fb Ads bine targetat si interesele bine filtrate+continut bun iti poate aduce 100-200 de like-uri si nu trebuie sa investesti 100 de eur.
Am o clienta care nu are site, se ocupa de prajituri si are comenzi ca nu face fata, nu zic ca majoritatea de pe fb, dar e o clienta multumita :)
...Citat:
Citat:
Te înşeli, n-am folosit niciodată cuvântul "discriminare" pe forum.
Citat:
VANDALÍSM s.n. Distrugere a bunurilor și a valorilor culturale ale unui popor, ale unui oraș etc.; distrugere barbară, nejustificată. [Cf. fr. vandalisme].
Cine e barbar?
Probabil cel căruia i-am dat cheia de la casă, una prin străinătate, ca să facă nişte treabă. I-am dat şi bănuţi în avans ca să muncească mai cu spor (dublu faţă de preţul cerut)... şi când a venit termenul când trebuia să predea ce a lucrat (era deja a 3-a sau a 4-a oară, de fiecare dată nu făcuse nimic), m-a anunţat că nu poate să intre în casă, dar că în rest a făcut totul. Casa respectivă e securizată, se intră numai pe bază de invitaţie, ca să mă exprim aşa, m-am gândit că poate nu ştie omul să se autoinvite, deşi era greu de crezut că un programator nu ştie. Când să intru în casă, văd că nu pot intra, părea că sunt hoţul care vrea să intre, cheia nu mai funcţiona. Noroc că îmi făcusem chei de rezervă, de obicei îmi dau singurele chei celor care lucrează prin casa mea. Şi când am intrat, primul lucru a fost să mă uit dacă au surprins ceva "camerele de supraveghere"... şi am văzut că intrase cineva din Piteşti. Am dat un search pe forum să văd dacă user-ul în cauză are vreo legătură cu oraşul... şi m-am lămurit.
A, credeam ca e vorba de cineva anume.
Are un nume, dar n-are nici un rost să-l spun.
O seara frumoasă!
sa inteleg ca asta era motivul! Pai Vera Renczi o fi fost femeie !?
ai tot dreptul sa iti alegi ce colaboratori vrei. remarca mea era legata de faptul ca au venit doua anunturi (unul de la tine) in care se cerea "o colaboratoare" in contextul in care pe forum nu prea vezi persoane de sex feminin. Pentru mine anunturile seamana cu licitatiile publice din romania în care se cere ca cel care vrea sa participe trebuie sa aiba 1,72 m, parul dat pe dreapta, un copil şi o pisica neagra cu pete albe.
Dar uite cum se da negativul:
http://forum.seopedia.ro/wordpress/3...tml#post318779
In contextul in care:
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...tml#post319712
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...tml#post319385
http://forum.seopedia.ro/continut-we...tml#post319226
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Atentie la colegii care promoveaza pe grupuri!
oMfG
Mă surprinde oarecum intervenţia ta, tu fiind o persoană care intervine în discuţiile referitoare la legi, corectează-mă dacă greşesc. Şi totuşi, nu intervii, de data asta, ca să faci vreo referire la legi (actele de distrugere/tulburarea de posesie fiind considerate infracţiuni care se pedepsesc şi cu închisoare - poate nu e corectă încadrarea mea, nu am cunoştinţe în domeniu), nu că ar fi locul potrivit pentru asemenea discuţii. Dar binevoieşti să pomeneşti de o ucigaşă, care a şi fost pedepsită pentru faptele ei, conform legii.
Sigur că eşti liber să spui ce vrei, doar mă surprinde...
La restul, răspunsul îl ai în ultimul meu post din topic, chiar dacă nu sunt multe colege pe-aici, şi chiar dacă în anunţ m-am adresat colegelor, totuşi sunt multe traducătoare care colaborează şi cu bărbaţi din această comunitate. Nu prea fac lucruri aşa, doar ca să le fac, cu şanse mici de reuşită. Dacă am pus anunţul în felul acela, ştiam că nu o s-o fac degeaba.
Nevoia acuta de atentie scoate tot ce-i mai "bun" din fiecare.