A fost duminica, nu lucreaza aia de la Analtics duminica, au si ei familii.
Versiune printabilă
m-am uitat pe mai multe site-uri. ieri, 9 februarie 0 barat.
codul e ok, functioneaza. vizitele de azi sunt contorizate. doar ieri, nu.
si la mine e prima oara cand aud/vad/patesc.
Mesaj personal de la un junior cu mult rosu si zirau postari:
Detin siteul www.ro (numai cu cenzurat) as dori si eu un articol pe android.4mob.info. Am vazut ca scrieti si articole daca se poate ca articolul sa fie scris de dvs.Astept un raspuns.Ms [ ideea e ca oferta era la Gratuite! :)) :)) ]
Ce faina asta cu CCS Validator, eu am doar 3 erori .. pacat ca nu am nici o atributie la chestia asta! :whistle:
e cumva 1 aprilie? de vreo 3 ori nici adsense-ul nu mai actualizeaza. aceleasi mii de clice/euro :((
serios vorbesc.
Salut
Cine imi poate face doua x doua plugin-uri wordpress
1 - Sa dea LIKE ca sa afiseze continutul unui articol ( sa nu iti blocheze facebook domeniul si cel mai important sa nu ceara confirmare dupa ce primestei 100 200 LIKE-uri )
2 - Sa dea SHARE ca sa afiseze continutul unui articol ( sa nu iti blocheze facebook domeniul si cel mai important sa nu ceara confirmare dupa ce primestei 100 200 Share-uri )
3 - Sa PUBLICE articole fresh cu continut original in site care ulterior sa fie preluate de site-urile de stiri: can-can si libertatea. (sa nu apara pe BBC sau Bloomberg)
4 - Sa obtina LINK-uri de calitate zilnic ( sa nu iti blocheze google domeniul si cel mai important sa nu aduca mai putin de 100-200 links lunar)
PLATESC NU MA AJUTATI MOCA
Si mai am si alte proiecte :)
NUcred
Pierdut haos, ofer recompensa.
l-am luat si eu o data.
l-am facut primar
Dai 1000 de Station Cash si iti zic la ce minister sau primarie il gasesti ;)
Ma-m apucat de slabit
http://urod.ru/uploads/022014/85efd0...209890e72d.gif
Bună sara, preteni.
Am o mare rugă pentru administratorii forumui seopedia.ro - un forum tare drag mie.
Se poate face o rubrica speciala de "psycho" pe forum. As avea atatea de spus... si cred ca ar fi in favoarea forumului.
Cand termin cu psycho, as vrea sa incep cu filme, astrologie si, nu in ultimul rand, manele :(
Iti recomand aceste doua siteuri:
MozCast - The Google Algorithm Weather Report
Algoroo
Eu n-am, dar pot imprumuta.