Buna seara, am cumparat nu demult un domeniu de la name.com pe 2ani. Intru azi sa verific cate extensii s-au mai ocupat si am vazut si al meu la Backorder la 49$ Cum e posibil asa ceva?![]()
Buna seara, am cumparat nu demult un domeniu de la name.com pe 2ani. Intru azi sa verific cate extensii s-au mai ocupat si am vazut si al meu la Backorder la 49$ Cum e posibil asa ceva?![]()
Inseamna ca oricine poate da cei 49$ pentru a face backorder pentru domeniul respectiv daca vrea, pentru a-l obtine daca tu il lasi sa expire, insa tu daca-l reinnoiesti la timp nu il pierzi si nu ai nicio problema. Poate ca iti explica mai bine cei care se ocupa cu asta.
pai cum e posibila asta daca eu l-am inregistrat pe 2 ani? si e activ
Backorder e un fel de precomanda la domeniu. Daca tu il lasi sa expire, cel care a facut backorder il ia primul. Daca au facut mai mult depinde de locul de unde facut fiecare.
.
din moment ce domeniul e inregistrat nu are cum sa fie bagat la backorder ci abia dupa ce el expira dupa cateva luni e bagat la backorder. o sa le dau mail sa vad care e problema.
Gresesti. Daca e cum zici tu care mai e logica sa faci backorder?
.
Backorder: Cineva vede un domeniu care este inregistrat. Isi plaseaza comanda in backorder. Daca cel care detine domeniul nu il mai reinoieste, domeniul revine celui care a dat comanda. Nu e nimic rau, doar ca il pierzi daca nu il reinoiesti. Altfel nu ai nici o problema.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)