Am un update la topicul asta. Povestea nu se termina aici...tocmai am aflat ca m-a mai costat 14 milioane degeaba treaba asta=)) Saptamana trecuta tatal meu a primit o citatie (hartiuta scrisa in chineza) pe care spunea ca e invitat sa se prezinte la sectia 1 din Pitesti urgent, iar la motiv 270+230 CP (adica furt). La calitate scria martor. Acum, nush cum sa va zic eu, dar el nu a fost martor la nimic. Evident, nu mi-am dat seama despre ce e vorba, asa ca am trimis un avocat (cu el - tata e genul de om super onest, si am zis ca e bine sa se duca cu un avocat, ca na). Ce se intamplase de fapt...i-au prins pe aia cu furtul. Si tipul care a scris hartiuta a scris martor, desi trebuia sa scrie pagubit, sau altceva. Si cum pe mine si pe tata ne cheama la fel, cu o mica diferenta (eu mai am un prenume), aia a cautat adresa in calculator, si a trimis-o pe numele proprietarului apartamentului.
PS. Faza cea mai tare: Il intreaba politistul pe tata daca aia sunt hotii. La care replica: de unde sa stiu, nu eram acasa =))
PSS. Tata nu a dormit 2 nopti gandindu-se la ce naiba a fost el martor =))
Ultima modificare făcută de Emil; 24th January 2011 la 22:44.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein