Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Cum se fura in Romania?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Sincer, daca asta a fost motivul , super ok. Omul a avut puterea sa zica, fur sa nu mor de foame, si s-a oprit acolo , fara sa ia televizor , fara sa ia calculator, etc . Comparat cu alti hoti , cu politicieni care fura peste poate. Daca toti ar fura doar cat sa nu moara de foame, nu ar exista o Romanie mai frumoasa ?
    Sunt sigur ca exista o gramada de oameni care fura ca sa aiba ce baga in gura si poate si-ar dori sa nu fie nevoiti sa o faca, comparativ cu cei care au asta ca sursa de viata. Adica oameni inteligenti, cu potential, care prefera sa isi foloseasca inteligenta in a da spargeri cat mai profitabila, ducand o viata in lux.

Nu poti sa-i incurajezi nici pe primii si merita pedepsiti in spiritul legii... Dar poti sa ai un pic de compasiune pentru unii... (nu aia care te fura pe tine, evident)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Am un update la topicul asta. Povestea nu se termina aici...tocmai am aflat ca m-a mai costat 14 milioane degeaba treaba asta=)) Saptamana trecuta tatal meu a primit o citatie (hartiuta scrisa in chineza) pe care spunea ca e invitat sa se prezinte la sectia 1 din Pitesti urgent, iar la motiv 270+230 CP (adica furt). La calitate scria martor. Acum, nush cum sa va zic eu, dar el nu a fost martor la nimic. Evident, nu mi-am dat seama despre ce e vorba, asa ca am trimis un avocat (cu el - tata e genul de om super onest, si am zis ca e bine sa se duca cu un avocat, ca na). Ce se intamplase de fapt...i-au prins pe aia cu furtul. Si tipul care a scris hartiuta a scris martor, desi trebuia sa scrie pagubit, sau altceva. Si cum pe mine si pe tata ne cheama la fel, cu o mica diferenta (eu mai am un prenume), aia a cautat adresa in calculator, si a trimis-o pe numele proprietarului apartamentului.

PS. Faza cea mai tare: Il intreaba politistul pe tata daca aia sunt hotii. La care replica: de unde sa stiu, nu eram acasa =))
    PSS. Tata nu a dormit 2 nopti gandindu-se la ce naiba a fost el martor =))
    Ultima modificare făcută de Emil; 24th January 2011 la 22:44.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate ca nu am citit complet postul da la un sistem de alarma pe bune gen Paradox, DSC chiar si al nostru de pe meleaguri Cerber (nu metro) si dispecerizare te-ai gandit daca ai atata valoare?

(Faza cu alarma nu a sunat e data draq!)
    Ultima modificare făcută de Florin Traian; 24th January 2011 la 22:58.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Sursa alimentare independenta pt alarma: baterie matiz, 35 Ah, cu mult sub pretul "acumulatorilor specializati".
    Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

1nesco, tare ideea.

Problema e ca in apartamentul respectiv nu statea nimeni, era un apartament inchiriat de mine, cu scopul de a tine astea. Am rezolvat acum problema mult mai simplu. Am gasit un tip pe care il cunosc parintii, si care vrea sa foloseasca apartamentul =)) Omul e somer, e super de incredere, va sta acolo, deci va fi acasa non stop. Si plateste si costurile fixe

Si apropo de alarme, nu stiu cum functioneaza cele bune, insa am avut cateva porcarii (gen made on the boat), care functionau de 2 lei. Gen, uneori da, alteori nu.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    29

Implicit

Bun, daca i-au prins, eu zic sa-ti dea inghetata inapoi
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Si apropo de alarme, nu stiu cum functioneaza cele bune, insa am avut cateva porcarii (gen made on the boat), care functionau de 2 lei. Gen, uneori da, alteori nu.
    Daca vrei sa iti pui recomand Paradox sau DSC, astea is profi. Si destul de simple de pus daca mai vrei info PM

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. se fura cu gratie
    De Mar în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 28th October 2011, 12:19
  2. Fura si fratii de peste Prut...:)
    De cypresstwist în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th May 2010, 23:41
  3. Cine fura continut
    De Marius Mailat în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 28th April 2009, 16:15
  4. Adsense fura la impresii?
    De Nosfer în forumul Adsense
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 18th July 2008, 23:05
  5. Se fura si pe Digg
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2007, 10:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •