foarte taredupa cum se si stie... prostia nu are limite
![]()
foarte taredupa cum se si stie... prostia nu are limite
![]()
De gaze, de incendiu si alarma are apartamentul. Dar alarma nu a sunat. D-asta am zis ca poate au venit invitatiNu mai stiu ce brand era inghetata, probabil Napoca. Concluzia e urmatoarea oricum: daca aveti lucruri de valoare in casa, si va temeti de hoti, lasati cateva inghetate in frigider...vor aprecia cu siguranta
![]()
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Pe timpuri se lasa un pachet de Kent in Dacie
Eventual niste carcase zgariate, cu pete de cafea.
De notat si cel mai ascuns loc: mijlocul camerei.
Hai ca fu tare![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Unui tovaras din Iasi i-au furat 3 saci cu cartofi din debara si i-au lasat pc-ul/ televizorul/ sistemul audio
Deci mai sunt unii care fura de foame![]()
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Sa stii totusi ca exista pc-uri si televizoare care nu valoreaza 3 saci de cartofi.
Adevarul e ca nu multi fura sa se imbogateasca... ci multi fura ca sa aiba ce baga in guraCu cartofii aia stie ca are mancare pe iarna poate...
Oricum, asta nu inseamna ca eu caut vreo justificare pentru furt.
Sa va spun o faza haiooasa cu niste hoti de acum vreo 10 ani. Au venit unii la mine ca au multe calculatoare de vanzare le-au adus din germania (au spart ceva birouri) si dac anu ma intereseaza sa le cumpar. MA duc sa vad ce au aveau crd ca vreo 50 de tastaturi, ei credeau ca alea sunt calculatoarele (pe atunci cel mai ieftin computer cred ca era 1000$), eu le zic ca alea nu valaoreaza mai nimic (10$), ei erau sa sara la mine la bataie ca vreau sa ii pacalesc, eu le-am zis ca nu ma intereseaza asa ceva (oricum nu cumpar nimic ce este din furat). Ii intreb daca erau niste cutii pe langa ele, si mi-au spus ca da dar alea cred ei ca erau ceva in care se tineau hartii de la birou.
Asa si cu hotii tai, niste calculatoare fara tastaturi, monitor, si mouse, nu aveau valoare, si apoi ei unde sa vanda asa ceva.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife
Super tare faza. Bine ca au fost la furat.
Chiar ai avut noroc ca nu te-au luat la bataie la cat de desteptii au fost .....
@SolmYr
Pentru 3 saci de cartofi ma duc toamna 3 zile la strans de cartofi, daca mai iei 2 membri din familie ai cartofi toata iarna.
Ultima modificare făcută de Daniel Mocan; 7th December 2010 la 19:20.
Sincer, daca asta a fost motivul , super ok. Omul a avut puterea sa zica, fur sa nu mor de foame, si s-a oprit acolo , fara sa ia televizor , fara sa ia calculator, etc . Comparat cu alti hoti , cu politicieni care fura peste poate. Daca toti ar fura doar cat sa nu moara de foame, nu ar exista o Romanie mai frumoasa?
Cine stie ce-au crezut hotii ca e in cutiile alea ( serverele )
Nu cred ca e vreo solutie sa te protejezi de hoti, alta decat sa iti angajezi un paznic 24/24. Problema e ca oricum nu suna nimeni la politie si nu ia nici o masura, chiar daca banuieste ca are loc un furt.
Si eu sunt destul de stresat cu datele mele si nu stiu unde sa le tin sa fie cat mai sigure. De frica furtului nu mai tin nimic pe PC-urile personale de mult timp, ci tot pe cloud, dar ma gandesc ca exista risc si acolo, pentru ca nu se stie ce brese de securitate au. Totusi incerc sa nu devin paranoic![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)