Aveam salvat de cateva zile un link cu un concurs la care sa particip. Fiind pe nisa gambling, am zis ca poate e un atu si as putea castiga cu un articol (n-am mai facut ata pana acuma), avand un site tarisor in domeniu. Premiile sunt atractive (telefoane/aparate foto/etc.)... castigam unu si faceam si eu mai departe un concurs cu el

Azi insa cand sa ma uit peste conditii:

# Articolul trebuie să conțină cel puțin 3 link-uri bolduite pe cuvântul poker către 45bet.com de forma:
# Pentru a intra în concurs, articolele trebuie postate până pe 12 decembrie. Tot până la această dată, trebuie să postezi un link către site-ul Poker Online - Joac în blogroll.
link:
Concursul Poker Blogging | 45Bet Blog

Adica isi bat joc si de participanti dar mai ales de ei... Sunt curios cine-i mintea luminata care a gandit campania asta, desi am o mare banuiala cand ma uit la juriu

Sunt sigur ca ataataa de mult vor conta niste articole cu cate minim 3 linkuri bolduite pe keyword spre aceeasi pagina, incat campania va fi un adevarat succes. NOT! Ca sa nu uit de linkul din blogroll

Cu banii de pe premii si ce cheltuieli or mai avea (vo 1000-1500 Euro tre sa fie) isi faceau campanie seo curata, fara concursuri si din astea. Sau chiar si cu concursuri, insa mult mai atractiva si mai bine gandita. Acum practic alunga toti aia care au habar ca isi pot strica site-urile, iar cei care scriu totusi despre ei... sunt cam useless.