Angajeaza un paznic de la BGS sau ceva asemanator. Nu cred ca e foarte scump si daca gasesti persoana potrivita s-ar putea sa ai satisfactie maxima![]()
Angajeaza un paznic de la BGS sau ceva asemanator. Nu cred ca e foarte scump si daca gasesti persoana potrivita s-ar putea sa ai satisfactie maxima![]()
E aberant ce se intampla in tara asta. Pe cuvant.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am intalnit si eu un tip care aveam o cunostinta comuna cu oglinzi inscriptionate cu alt nr. decat cel al masinii si cand l-am intrebat de ce, a spus nu prea sigur pe el ca alea erau numerele vechi ale masinii
Mie mi se pare penibil, aia care le cumpara nu se gandesc ca poate se intalnesc cu proprietarii prin oras?
Mutate in SibiuEu n-am patit niciodata treaba asta, cei drept nu am seria 7... si e orasul mult mai mic, te mai cunoaste lumea
ps: nosfer are oglinziile legate cu sarma, am vrut sa mi le fac cadou odata![]()
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 2nd September 2010 la 23:14.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Da, mie mi le-a prins mecanicul cu sarma in interior in jurul suportului cumva. Poa' sa traga da ele mult si bine ca nu rezolva nimic. In schimb mi s-au furat stergatoarele de la BMW de 2 ori si ... wait for it... un plastic de la manerul stanga spate de la usa. Era vreo 60 lei nou.
Mie, de 5 ani, de cand am masina, nu mi-a luat nimeni nici macar steluta.
Asta cred ca ar fi un caz rar in Bucuresti.
In schimb, te "busheste" lumea si apoi pleaca. Asa-i Nos?![]()
Eu n-am avut niciodata probleme d-astea in 3 ani. Acum 2 ani stateam intr-o zona unde era foarte ingust unde parcam si o mai gaseam zgariata. De furat, nu mi-au furat niciodata nimic.
Din cate imi dau seama e o zona de case, iar pe strada nu prea e circulatie noaptea. Daca le-a furat de mai multe ori e acelasi individ, maxim 2. Eu as pune camera de luat vederi (am si facut asta dar la o locatie din oras, am luat camere ieftine a/n dar care vedeau perfect noaptea) si mers cu imaginile la politie. Eventual, cumparat cu 20 lei (la dedeman cred) un reflector cu senzor. Daca ti-e ca deranjezi vecinii, il directionezi catre propria casa. Efectul e acelasi. Daca-i viziteaza politia cu problema asta, la tine nu mai vin, se vor muta la vecini.
Asta e, trebuie sa te baricadezi si sa-ti iei masuri de precautie. Personal am asistat aici in Timisoara, intr-o zona de case destul de centrala, cum un cetatean a sarit gardul (de la strada) de vreo 3m ca sa fure un furtun de gradina rulat pe tambur. Doar ca nu a calculat ca trebuie sa sara inapoi gardul cu tamburul in mana si n-a reusit. Eu eram in vizita in casa respectiva
. Asa ca oglinzile de bmw sunt aur curat
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)