Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: SEO tata, de fapt SEM... aaa, de fapt SEO

Vizualizare arbore

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit SEO tata, de fapt SEM... aaa, de fapt SEO

Bannerul cu twitter va ma sta putin pana gasim cu ce sa il inlocuim. Datorita faptului ca stiri.it este un domeniu italian ne va fi foarte foarte greu la SEO (defapt la SEM) si speram sa ne mai ridicam folosind Twitter si altele…

Sidebar-urile (Left si Right) nu vor sta asa, doar ca trebuie sa ne hotaram cuc e le populam.
    chestia asta am luat-o de pe un site al unui user de pe SEOpedia, site care se vrea a fi resursa de incredere si cand dai cu bata-n balta poti sa faci valuri care se sparg destul de rapid. Deci sa luam pe rand afirmatiile si sa-l corectam, poate sunt altii care au opinii la fel de gresite ca el.

1. "ne va fi foarte foarte greu la SEO (defapt la SEM)" - SEM e la fel ca SEO pentru el deci inteleg ca nu stie nimic de diferenta dintre rezultatele organice si cele sponsorizate din SERPs sau nu stie ca SEO e inclus in SEM, pentru el e una si aceeasi chestie.

2. "stiri.it este un domeniu italian ne va fi foarte foarte greu la SEO" - extensia domeniului conteaza prea putin cand ai content bun si stii sa lucrezi in spate. Din afirmatia asta inteleg doar ca esti in cautarea unor scuze pentru insucces si pentru necunoscatori ar putea parea chiar plauzibila asta in schimb oamenii care stiu cu ce se mananca isi dau seama ca e doar un mare rahat la mijloc.

3. "speram sa ne mai ridicam folosind Twitter si altele" - sper ca stii ca twitter are toate linkurile nofollow nu? In cazul in care speri sa te ridici pe partea de SEO cu twitter, o sa-ti dau o bere la prima pensie daca te-ai ridicat in rezultate cum trebuie.

Acum... ce vreau eu sa zic? Eu m-am cam saturat de asa zisii experti care au cetit si ei 2 pagini dintr-o carte, cateva articole pe niste bloage si 2-3 threaduri p-un forum de IM despre SEO si apoi incep sa vorbeasca foarte techie despre chestii pe care nu le inteleg debitand tampenii mai mari ca ei. STOP IT, nu stiti, nu mai povestiti si gata.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 10th June 2009 la 08:43.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cine-i de fapt Renalo Investments Limited?
    De Adam în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th February 2008, 01:14
  2. Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 7th February 2008, 19:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •