Situatia e ridicola... Am Windows Xp instalat de 2 ori, pe 2 partitii diferite. Unul merge, unul nu... Cum imi dau seama care-i care?
Situatia e ridicola... Am Windows Xp instalat de 2 ori, pe 2 partitii diferite. Unul merge, unul nu... Cum imi dau seama care-i care?
vezi pe care poti sa il stergi si iti dai seama prin eliminare![]()
Pai eu stiu, merge al 2-lea. Dar acolo apar ambele la fel, nu-mi dau seama care e pe C si care e pe D. Imi vine sa musc din tastatura![]()
eu ti-am zis solutia.... daca tu nu ma crezi :p
Start->click dreapta My Computer->System Proprieties->Advanced->Startup and Recovery->Settings
O sati apara o fereastra cu un select sus Default operating System,dai Edit si o sa apara deschis pt editare fisieru boot.ini.
Ai ceva de genu asta scris in el
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
//sinca o linie aici
Modifici numele Microsoft Windows XP Professional in ce vrei tu ,il salvezi, dai restart la calculator( te rogi sa am dreptate) si astepti clipa de magie))
Ultima modificare făcută de deadworldisee; 18th March 2009 la 06:11.
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Micro soft Windows XP" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP" /noexecute=optin /fastdetect
Sa inteleg ca partition (2) e D, iar partition (1) C?
Edit: Cel mai penal thread din 2009 poate fi inchis. Le sterg pe ambele.
Multumesc pentru ajutor
Ultima modificare făcută de alinalin0; 18th March 2009 la 10:36.
nu neaparat ,literele alea pot fi schimbate cu altele de la A la Z....
Ai putea sa iti dai seama comparand partitiile ca dimensiune si sa vezi pe care e primu sau al 2 lea...
ORicum in lista apar in ordinea descrescatoare instalarii.....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)