Aici aveti statistici cu traficu de pe ultima luna
![]()
Unde se vede ca a mai scazut traficu e din cauza hostingului.. prea multe hituri
Il dau cu 600E care il vrea pm me
www.girlsallaround.us
Aici aveti statistici cu traficu de pe ultima luna
![]()
Unde se vede ca a mai scazut traficu e din cauza hostingului.. prea multe hituri
Il dau cu 600E care il vrea pm me
www.girlsallaround.us
hehe pey daca siteu tau (wordpress blog) la aprox 2000 de "vizite" ma intreb cat o valora al meu la 8000 de "vizitatori unici" per zi![]()
daca-i de manele ... 0 (zero)
am vazut din wordpress facut pana si site de stiri .WP-ul e ok ..e free si are foarte multe plugin-uri interesante si o comunitate de dezvoltatori puternica si activa
girlsallaround.us e super ok .. mie personal imi place la nebunie site-ul asta .. .. e cam scump pt un client din romania .. pt traficul pe care-l are. Poate proprietearul ne da ceva detalii legate de veniturile sitului, trafic (bandwith/luna)...etc
nu inteleg cum a scazut atat de puternic , de la 2 mii / zi la 2-300... ce host ai?
nu e de manele man e un portal ... cat despre blogul lui cozmin numai bine..nu am zis ca nu ar fi de folos sau chestii de genu asta,si eu am folosit si folosesc acest blog,numai ca m-a surprins pretul cam umflat...parerea mea
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)