1 out of 1 members found this post helpful.
Salut,
Dupa cum vad eu lucrurile, ai 2 variante:
1. Creezi categorii in loc de paginile respective. Cu un plugin ca asta ai destul control asupra editarii paginilor de categorie.
2. Creezi categorii cu acelasi nume ca si paginile respective, le schimbi slug-ul (in loc de europa pui europa-cat sau ceva de genul asta) si faci redirect de la categorii catre paginile care te intereseaza. In .htaccess ar arata ceva de genul:
Redirect 301 /europa-cat/ http: //siteul-tau.ro/europa/
Bafta!
1 out of 1 members found this post helpful.
Pai ai cum sa ajungi la structura dorita, setand permalinks ca /%category%/%postname%/
%category%
A sanitized version of the category name (category slug field on New/Edit Category panel). Nested sub-categories appear as nested directories in the URI.
Daca ai categorii create cu tate numele respectve, iar asticolul este incadrat in categoriile corespunzatoare, vei avea exact structura pe care o doresti.
Exemplu:
Articolul X este inclus in categoria Bucuresti, al carei parinte este categoria Romania, al carei parinte, la randul ei, este categoria Europa. Daca setezi permalink cum am sugerat eu mai sus, URL va fi /europa/romania/bucuresti/articolul-x/
Problema aici este ca, daca folosesti URL-ul pentru oricare dintre paginile Bucuresti, Romania sau Europa, te va duce pe pagina de categorie in loc de pagina pe care o ai tu creata deja. Solutia este sa schimbi slug-ul categoriilor in asa fel incat sa difere de cel al paginii cu acelasi nume si sa faci redirectul corespunzator.