Vreau sa cumpar un domeniu .hu si nu prea stiu de unde sa-l iau. Ce registrari imi recomandati?
Vreau sa cumpar un domeniu .hu si nu prea stiu de unde sa-l iau. Ce registrari imi recomandati?
Vezi daca te ajuta linkul asta Global Domains Search | Europe Registry
66 de euro mi se pare mult si nu inteleg ce vrea sa zica prin restrictionat. Sa trebuiasca oare sa ai domiciliul sau resedinta in Ungaria !? Oricum ti-am dat link-ul pentru ca nu ti-a raspuns nimeni. Nu te baza pea mult pe el!
E cam mult 66 euro, caut ceva mai ieftinDin ce am citit nu trebuie sa ai domiciliul sau resedinta in Ungaria, e suficient sa fii cetatean al unei tari din Uniunea Europeana.
Eu am gasit asta, pretul ar fi bun, de 8 euro + tva, dar nu stiu cat de seriosi sunt cei de acolo. Acum o sa vad, daca nu mai gasesc alte alternative o sa ma risc si o sa cumpar de la ei.
Incearca sa vorbesti cu firmele romanesti de hosting in care ai incredere. S-ar putea sa ai o surpriza!
Probabil pretul de 60 de euro era pentru toata viata.
Revin cu un update la acest thread, pana la urma am cumparat domeniul prin hostico.ro si am platit 17 euro+tva/2 ani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)