Salutare!
Pun așadar la vânzare prima mea tentativă de magazin online: stickere de perete.
Domeniul .ro, înregistrat în ian 2012 pe viață. Are PR 4.
Pe wordpress, shopperpress cu licență.
Am avut în jur de vreo 50 comenzi, lucrurile nu au mers atât de bine (în principiu din cauza lipsei de experiențe pe advertising) dar pentru mine a fost un experiment din care am învățat multe despre e-commerce.
În timp, traficul a scăzut și acum merge spre zero, a stat pe bară câteva luni și m-am gândit că ar fi mai bine să-l vând.
Așadar, ca să merite ceva , prețul este de 250 euro (numai domeniul + script au costat 100 euro și consider că merită 150 euro efortul depus). Cumpărătorul suportă taxele de transfer. Primul venit, primul servit în contextul în care nu durează mult să primesc un răspuns sigur.
Ofer : domeniu, conținut, shopperpress+ licenta, pagina de FB cu 3000 likes (majoritatea cumpărate). Se poate elibera factură.
Design simpatic, așadar recomandarea ar fi să fie transformat în site de afiliere pentru stickere de perete (sunt câteva magazine).
URL și alte detalii în mesaj privat.
P.S prețul NU este negociabil, dacă nu vând încerc să obțin suma din afiliere și vânzare de linkuri/advertoriale.