Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cel mai folosit slogan in online

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit Cel mai folosit slogan in online

Sloganul „Prea bun, prea ca la țară”, al brandului Covalact, este cel mai des utilizat în conversațiile din social media, în ultimele trei luni, potrivit unui top realizat de ZURF.
    “Prea Bun, Prea Ca La țară”, Cel Mai Folosit Slogan în Conversațiile Din Online | Pagina de media – Petri

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post

Interesant, doar ca eu nu-l consider un slogan ok. Eu sunt cu "delatara.ceva", dar "prea ca la țară", suna FAKE, "ca la" pentru mine inseamna "fake". Iar daca un iaurt este "de la tara", suna ok, in schimb un iaurt "ca la tara" suna a chimicale Cand ai copii, fugi de chimicale si fake, asa ca eu nu sunt client pentru "ca la". "de la" e altceva.

Poate pentru altii suna bine, cum suna si koyos.ro, unde eu nu intru de "jena", ce sa mai vorbim de cumparat Asa sunt eu, moda veche
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Eu cred ca cel mai folosit slogan din online este urmatorul, si e putin probabil sa fie intrecut prea curand:
    Citat Postat în original de Tot Internetul
    .. la un click distanta
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

tom e un pudic in viata.
    se inscrie perfect in:

Sunt un tip foarte pudic. Când eram în echipa de fotbal a liceului ratam mereu șuturile că îmi era rușine să-mi dau tricoul jos. @sergiufloroaia

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    tom e un pudic in viata.
    se inscrie perfect in:

Sunt un tip foarte pudic. Când eram în echipa de fotbal a liceului ratam mereu șuturile că îmi era rușine să-mi dau tricoul jos. @sergiufloroaia
    Ti-am lasat o poza cu tine, cand erai mai pudic, pe mess. Enjoy!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

sty1129 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Gata Tom, ai scapat.
    Koyos s-a redenumit in Sensodays. Acum din "mai curajos" probabil ca or sa fie "mai alb mai stralucitor"
    Mie imi inspira pasta de dinti.....

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de sty1129 Vezi Post
    Gata Tom, ai scapat.
    Koyos s-a redenumit in Sensodays. Acum din "mai curajos" probabil ca or sa fie "mai alb mai stralucitor"
    Eu n-am cumparat ever de la koyos, dar am apreciat ca macar se pricep cat de cat la feed-ul de afiliere

Noul nume nu-mi spune nimic. Pacat de cei de la sigmanet, incep tot timpul cu stangul. Pot pune pe forum un post cu 30 usd si gasesc sigur 50 de "denumiri" mai de "brand". Cum trendul astazi (si ieri) e de brand, cum sa pui sensodays?

Daca vrea cineva sa faca afiliere cu rezultate garantate sa inregistreze sensodais.ro, sigur are mai mult trafic direct decat "brand"-ul in sine

Cat despre site? wow, nu stiu cum au unii un talent foarte mare (am si eu un programator junior) de a strica ceva ce merge. Si-au facut site, mai slab decat versiunea de "demo" de la cs-cart Daca cineva de la ei citeste forumul, sa verifice thema responsive desfault de la cs-cart, ca e peste ce au ei acum pe sensodais.ro (nu stiu sa tastez y)

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de sty1129 Vezi Post
    Gata Tom, ai scapat.
    Eu n-am cumparat ever de la koyos, dar am apreciat ca macar se pricep cat de cat la feed-ul de afiliere

Noul nume nu-mi spune nimic. Pacat de cei de la sigmanet, incep tot timpul cu stangul. Pot pune pe forum un post cu 30 usd si gasesc sigur 50 de "denumiri" mai de "brand". Cum trendul astazi (si ieri) e de brand, cum sa pui sensodays? (era cineva pe forum cu rechin.ro, suna de 100 de ori mai brand )

Daca vrea cineva sa faca afiliere cu rezultate garantate sa inregistreze sensodais.ro, sigur are mai mult trafic direct decat "brand"-ul in sine

Cat despre site? wow, nu stiu cum au unii un talent foarte mare (am si eu un programator junior) de a strica ceva "ce" merge. Si-au facut site, mai slab decat versiunea de "demo" de la cs-cart Daca cineva de la ei citeste forumul, sa verifice thema responsive desfault de la cs-cart, ca e peste ce au ei acum pe sensodais.ro (nu stiu sa tastez y)

-----

later edit: Acum am vazut, au o thema de pe themeforest : http://www.peerforest.com/themes/metrostore/index.php/ de aceea pare identica cu default de la cs-cart Doar ca cs-cart default, e peste ce au ei acum

Nu mai zic nimic, ca iar zice lumea ca sunt carcotas, ca eu nu inteleg cum e sa lansezi un magazin de 400 euro si sa ai pretentii pe nise atat de aglomerate de brands Succes cu noul brand si mai ales noul magazin.

Le fac un review pe webjungle, e pacat sa-i ratez
    Ultima modificare făcută de Tom; 17th June 2014 la 18:04.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    tom e un pudic in viata.
    se inscrie perfect in:

In plus, seamana "putin" cu Matt Cutts ...

Revenind la slogan "online e mai simplu" ?
    .

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    In plus, seamana "putin" cu Matt Cutts ...

Revenind la slogan "online e mai simplu" ?
    "online e mai simplu", pentru emag nu e util, dar pentru toata piata de online e genial. Cred ca au vrut sa "ajute" toata piata si au folosit "online e mai simplu", pentru ca ii ajuta pe toti. Pentru asta au o bulina alba! Orice client aduce emag online, este un bonus pentru toti. Piata e asa cum e, oamenii trebuiesc educati pentru "online", iar emag face asta, in interesul tuturor.

O sa-l schimbe in curand.

Aseara am vazut spotul lui mediagalaxy, caterinca "cea mai diversificata gama de produse" ))))) Amatori de cand ii stiu

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ati folosit Advertoriale.eu ?
    De Razvan Badu în forumul Link Building
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th October 2017, 15:39
  2. Ce script e folosit?
    De dumars în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th August 2014, 13:59
  3. Ati folosit succesul online 24/7 ?
    De Aradean în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 30th December 2011, 16:01
  4. Super slogan electoral
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 21st June 2008, 13:12
  5. Trebuie Sau Nu Folosit Add Url De La Google?
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th February 2006, 15:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •