Salutare
Pun la vanzare urmatoarele siteuri:
> parior.net - trafic irelevant, cateva sute lunar, vreo 70 de articole, se da asa cum se prezinta la momentul actual
> bonus-pariuri.com + bonus-pariuri.info - trafic irelevant, s`au cumparat pentru a sustine parior.net, care nu mai reprezinta interes pentru mine, poate sunt utile la pachet cele 3 cuiva care are deja proiecte bune pe aceasta nisa
> cinestapeinvizibil.com - trafic de 4000 lunar, apare pe pozitia 7 la cautarea 'cine sta pe invizibil' care are 22.000 cautari lunare, nu am cumparat linkuri sau advertoriale pentru el, probabil poate ajunge mai sus cu ceva banuti
> cursul-bnr.com - se da siteul asa cum se prezinta, script creat de un user seopedia. Se vinde cu inca ~25 de articole cumparate pentru el, nu am apucat sa i le pubilc. Nici analytics nu i`am pus, dar avand in vedere ca abia l`am facut recent probabil ca nu are trafic relevant
> insuranceside.com - se vinde siteul asa cum e + inca 40 de articole cumparate pentru el. Tema este de proba pusa, nu e ceva custom asa cum se poate vedea si la siteul de mai jos
> loans-reviews.com - la fel ca mai sus, tema de proba + inca 40 de articole cumparate pentru el
> nuacta.com - contra acta am fost de la inceput. pacat ca a durat prea putin. poate i`o fi de folos cuiva
Asadar, le ofer pentru ca mi`am schimbat strategia si abordarea proiectelor care le voi desfasura pe online. Pe ideea mai bine putin si bun decat mult si prost.
Astept oferte fie cash fie alte servicii oferite in schimb pe PM.

Răspunde cu citat
aveam in plan sa il iau ca site de suport, dar iti cedez locul, daca vrei sa il iei tu pentru a-l dezvolta mai departe.