Exista/gasesc un script care sa puna un thumbnail/semnatura pe poza?
Mai exact. Uploadez o poza, iar intr-o parte sa puna un thumb sau o semnatura. Iar apoi sa o descarc cu acea semnatura.
Unde pot gasi?
Mutumesc.
Exista/gasesc un script care sa puna un thumbnail/semnatura pe poza?
Mai exact. Uploadez o poza, iar intr-o parte sa puna un thumb sau o semnatura. Iar apoi sa o descarc cu acea semnatura.
Unde pot gasi?
Mutumesc.
Vand Advertoriale (pr 5)
Se numeste watermark ceea ce vrei tu, ci nu thumbnail.
Da, exista si iti pot recomanda unul foarte bun:
Watermark Factory - add text or image watermarks to your pictures and video in seconds... Protect your copyrights and add comments to digital photos and movies.
Poti uploada/exporta un folder intreg cu poze, stie sa faca si resize, si crop automat daca e nevoie, poti salva diferite profiluri, etc...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Mersi Rares, dar nu e ce caut. Eu nu vreau un soft, ci un simplu script.
Mersi casperel de atentionare![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Ok atunci, scuze nu am fost foarte atent. Ai aici exact ceea ce-ti trebuie:
http://www.knowledgesutra.com/discus...-script-net.om
Ultima modificare făcută de -Rares-; 22nd September 2011 la 18:17.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Incerc de 5 minute, de pe 3 browsere si tot nu-mi incarca pagina
la voi incarca?
Vand Advertoriale (pr 5)
Merge, dar mai greu.... Cand am postat eu linkul mergea ok.
Site-ul merge. Dar nu e nici asta ceea ce caut.
Vreau mai mult un script de upload. Uploadezi poza, apoi, sa o poti downloada cu watermark-ul meu pe ea.
Cred ca nu m-am exprimat eu bine de la inceput![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Asta ar trebui sa fie exact ceea ce cauti: Watermark Your Images with another Image Using PHP and GD Library | Nine-One-One... Need Code, Help!
si mai e si asta:
http://koivi.com/php-gd-image-watermark/ (aici in partea de sus a ecranului e un link "Source Code" de unde poti downloada codul sursa)
Succes!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)