Din pacate nu ma pot prezenta cu un nume real dar unii dintre voi ma stiu deja sub pseudonimele 2fingers sau Nemessis. Am vrut sa imi fac cont pe seopedia de mai mult timp dar cum trebuia sa completezi acel formular la inregistrare si sa astepti aprobarea contului m-am lasat pagubas.
Site-uri detinute: owner si fondator al proiectului Hackersblog.org (actual blog.rstcenter.com) si administrez rstcenter.com din anul 2006.
Experienta: securitate informatica
Muncesc cam 2-3 ore pe zi de acasa, imi castig existenta din vanzarea traficului adult si afilieri pe site-uri adult. Nu castig sume fabuloase dar ma incadrez lunar intre 70 si 100 milioane lei (vechi) doar din acest segment si pana la sfarsitul anului vreau sa imi dublez castigurile. Nu lucrez cu programe de afiliere romanesti pentru ca nu am incredere in ele si in oamenii din spatele lor, plus ca site-urile adult din afara au oferte mult mai bune pentru afiliati decat ceea ce imi ofera spre exemplu emag.ro.
In domeniul SEO sunt de relativ putin timp (cam 1 an si jumatate) si probabil ca sunt incadrat de catre puritani in categoria "un imputit care face blackseo, oare cat ma costa sa il angajez". Nu am lucrat niciodata la scara larga si colaborez doar cu persoanele pe care le cunosc si in care am incredere deplina. Nu sunt cel mai bun, nu sunt cel mai prost, nu ma intereseaza competitia, ma intereseaza doar sa ofer rezultate bune clientilor si se pare ca reusesc din moment ce sunt multumiti de munca mea. Per total din optimizarea web si rezultatele pe care le aduce castig o suma de aproximativ $1000 lunar.
Nu spamez motoarele de cautare cu cuvinte ce nu au relevanta pe paginile domeniilor pe care le promovez doar pentru a avea trafic, nu fur articole scrise de altii, urasc persoanele care fura content sau se inspira fara a da sursele, nu spamez forumuri, nu mai spamez prin comentarii blogurile de ceva timp, nu inteleg 3 sferturi din expresiile pe care le folositi aici, nu suport mail spam-ul si nu sunt atat de ipocrit incat sa nu recunosc ca ma joc cu algoritmii google intr-un mod care mi-ar aduce o mare penalizare daca nu as face cloaking. De penalizari pana acum nu am avut parte decat o singura data la inceputul "meseriei" si atunci, culmea, datorita unei chestii cat se poate de white dar interpretata de Google ca fiind in neregula. Tot atunci am renuntat sa ma folosesc doar whitehat si am inceput sa combin tot ce imi trece prin minte pana am gasit "reteta rezultatelor garantate".
Prefer partea "black" din simplul motiv ca am clienti ce vor rezultate foarte rapide si durabile. Oricine vrea sa ajunga intr-o saptamana pe prima pagina a google cu cele mai cautate cuvinte cheie, oricine vrea ca rezultatele sa se mentina in top pe un termen cat mai indelungat fara a-si face griji de concurenta, iar eu le ofer astfel de servicii. le explic riscurile, ei le accepta, eu imi fac treaba si toata lumea implicata e multumita.
Cred ca ii admir pe cei care au destula experienta pentru a ridica in mod corect un domeniu in motoarele de cautare pe absolut orice cuvant cheie doresc, insa nu am intalnit pe nimeni care sa faca totul 100% white si credeti-ma ca am discutat cu o gramada de persoane cu un portofoliu impresionant in domeniu ce apeleaza la aceleasi tip de tehnici murdare la care apelez si eu. Desigur ca nimeni nu va recunoaste vreodata in mod public ca face magarii. Nu caut scuze, nu judec pe nimeni si consider ca fiecare are dreptul de a face ce doreste atata timp cat isi atinge scopul fara a baga mana in buzunarul altora.
Mi-am facut cont pe seopedia nu pentru a gasi potentiali clienti, nu pentru a vinde servicii, nu pentru a ma da rotund, nu pentru a fi un troll sau pentru a promova stilul meu de a lucra, ci pentru a purta din cand in cand o discutie constructiva cu membrii acestei comunitati.
Daca cineva are o problema cu prezentarea mea imi cer scuze ca nu v-am mintit si nu m-am dat din start drept un sfant.
Numai bine.

Răspunde cu citat