Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Juicy Threads

CptAwesome este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Posturi
    31
    Putere Rep
    29

Implicit Juicy Threads

De ce le inchideti ? Nu de asta suntem aici ? Sa discutam, sa dezbatem si chiar sa ne certam ?
    Multe discutii interesante in care nu am apucat sa imi dau si eu cu parerea

Desi nu il plac absolut deloc pe zoso, am un anumit respect pentru el si cred ca decizia de al bana, sa fim sinceri, mai mult ca un gest de razbunare, a fost una pripita.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de CptAwesome Vezi Post
    Desi nu il plac absolut deloc pe zoso, am un anumit respect pentru el si cred ca decizia de al bana, sa fim sinceri, mai mult ca un gest de razbunare, a fost una pripita.
    Scuze, dar sigur esti la curent cu ce a zis el in thread-ul respectiv ? Mai ales in zonele unde apare "editat". Poate sunt unii (inclusiv eu) care vin pe Seopedia pentru a dezbate lucruri privitoare la nisa acestui forum, si nu au chef sa auda injuraturile persoanelor care doar pierd timpul pe aici. Sigur, exista ziare precum Cancan, Libertatea, te poti delecta cu subiecte tabu acolo.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de CptAwesome Vezi Post
    Nu e nici o razbunare, daca era sa fie razbunare o faceam mai de mult. Banul e dat ptr un cumul de lucruri tolerate, ieri am zis ca e indeajuns.

Inchid topicul ptr ca e inutil, puteti merge la el pe site ptr eventuale comentarii.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •