Am si eu o intrebare, e vreun afiliat aici care daca ar fi facut tepar [inlocuiti tepar cu orice sinonim] ar mai promova advertiserul respectiv?
Versiune printabilă
Am si eu o intrebare, e vreun afiliat aici care daca ar fi facut tepar [inlocuiti tepar cu orice sinonim] ar mai promova advertiserul respectiv?
Da. Daca isi recunoaste gresela.
Eu nu vreau sa mai lucrez cu evoMAG din mai multe considerente, am primit o demonstratie sublima astazi, mai aveam si altele din trecut
Eu nu sunt razbunator, am resurse si cunotinele sa fac si rau, e foarte usor sa faci rau, un pic mai greu este sa recunosti cand gresesti si mai greu este sa faci bine
Nu m-am ascuns de evomag, am postat aici si nu pe un blog anonim, le-am trimis mesaj cu ce am postat si pe magazin cu link catre post si am asteptat o lamurire
- Daca era o afirmatie gresita, urmata de recunoasterea acelei greseli, DA. Cu atat mai mult, DA.
(in cazul de fata, insemna si eliminarea greseli = stergerea topicului, nu numai recunoasterea ei.)
- Daca era o afirmatie reala si dovedita, NU, pentru ca-mi meritam "penalizarea".
Apropo de penalizare, e cat de cat ontopic.
Daca primesc o penalizare pentru o greseala (sau multiple), de la google, am voie sa-mi repar greseala. In cazul de fata, recunoasterea greselii, ar inseamna eliminarea din google? Google nu face asa ceva, pentru ca NU se face.
off:
@lovelife, ti-am dat un sfat, dar vad ca preferi sa fi o victima. Ti-ai cerut scuze, ti-am dat adresa pt flori, acum las-o asa, nu vorbim despre tine acum, cat despre strategia de a colabora cu partenerii a celor de la evomag.
Daca era un afiliat cu 100.000 ron in vanzari generate, oare aceeasi solutie adoptau? Eu cred ca DA, este vorba de razbunare aici, de a demonstra cine e cel mai tare din parcare si nici pe departe despre business, parteneri, trust, etc.
Daca eu comand de la evomag un frigider, si ii plimb pe curieri pentru ca nu sunt acasa (ii chem mai tarziu), evomag imi anuleaza comanda si dreptul de a comanda de la ei? Cu siguranta DA, pentru ca ei nu permit asemenea manifestari.
@lovelife,
Si ce se intampla daca advertiserul nu a gresit? Il punem sa-si recunoasca greseala... inexistenta?!
Imi pare sincer rau de situatia creata intre tine si evomag. Iesirea dintr-o campanie sau incetarea trimiterii de trafic sunt la indemana afiliatului si la fel de la indemana e pentru advertiser sa suspende un afiliat . Oricum si fara suspendare, imi vine greu sa cred ca ai mai fi promovat campania cu pricina.
E nasol sa pierzi bani, dar hai sa facem bani impreuna, oportunitati sunt si vor mai fi.
Asa vorbiti de parca ati fi pe vremea comunismului :) Spuneti dracu liber ce aveti de spus ca asta va ajuta atat pe noi (afiliatii) cat si magazinele pe care le promovam cat si industria. Si poate si mentatalitatea noastra (userilor de pe acest forum).
Noi aici nu ne certam cu evoMAG !!! ci spunem ce nu ni se pare corect. SeoPedia e o comuniotate de afiliati (marea majoritate destul de buni) care chiar cred si sper ca este luata in serios de catre magazine! It's a win-win situation ! Cu toti stiim ca magazinul evoMAG este un advertiser foarte important si ne dorim ca "treaba" sa mearga bine atat din partea lor cat si din partea noastra (a afiliatilor).
Daca luam masuri deastea inepte cu suspendarie si pe langa asta ... =))) ... sa mai spui si ca faci reclamatie si la 2parale =)) mi se pare ... in fine ... cred ca s-a inteles. Eu zic ca era mult mai laudabil din partea lor sa raspunda elegant la reclamatie/acuzatie si chiar sa ajute afiliatii sa intelegea ca e transparenta si seriozitate din partea lor. :) Ari fi castigat mult la imagine!
nu cred ca doar @lovelife nu va mai promova magazinul cu pricina ... ci si alti afiliati care au minim respect fata de propria persoana si care nu halesc orice lături primite de la cineva care are la indemana "butoanele" ! Asta cel putin pana isi vor da seama si cei de la evoMAG (eventual Roxana) de GRESEALA facuta :)
Off topic: Pai am senzatia ca asta am facut :)
In fine, sper intr-o remediere a acestei situatii, intr-o rezolvare matura. Chestii de genul "iti dau in cap pentru ca pot" sunt contraproductive si puerile. Pana la urma interesul evomag este sa aiba vanzari. Iar lovelife asta facea ... le aducea clienti.
Si uite asa evoMAG au dezgropat mortii, iar acum scheletii umbla "vii" printre noi. Cat de simplu si elegant se putea rezolva si totul doar in favoarea lor. Pacat. De aceea se spune ca trebuie sa iei deciziile la rece si nu la cald.
Raspunsul este "depinde". Daca raspunsul e un NU raspicat, persoana respectica face business pe genunchi, "are sait" sau altele asemenea.
Ma gandesc ca asa cum exista un manual de identitate, cu logo, culori etc, asa ar trebui sa existe in fiecare firma care face afaceri online, un manual de identitate online. Manual de atitudine fata de clienti, colaboratori, parteneri etc.
Pentru ca daca in cazul lui lovelife, care e un user oarecare, in cazul lui Kidu (din pozitia de afiliat) si altii de pe seopedia nu putem avea pretentii pentru ca n-au scoli de business ci desfasoara niste activitati oarecare, cum stiu ei mai bine (ca afiliati), din partea unui magazin online important ai asteptari. Te astepti sa puna o persoana responsabila sa se ocupe de astfel de cazuri care sunt inevitabile pana la urma.
Asa ca eu consider ca si daca nu miscau nici macar un deget cei de la respectivul magazin, tot era mai bine.
Raman totusi la parerea mea ca magazinul in sine n-ar trebui penalizat cu un topic de genul asta, deci topicul sa fie facut neindexabil sau inlocuita prima parte cu o poza in loc de text, sa nu apara in cautari. Sa ramana o problema.. interna ca sa zic asa. In speranta ca inteleg despre ce e vorba, fireste.
Am modificat titlul postarii. @Roxana, nu cred ca e cazul sa contactezi 2parale pentru suspendarea unui afiliat. Politica asta a "pumnului in gura" nu ajuta pe nimeni.
Daca e sa ne luam dupa regulile 2parale, o multime de advertiseri ar trebui sa fie de multa vreme banati (erori de calcul, comisioane anulate interntionat, scripturi nefunctionale etc.)