Am spus mai sus ca merge in reluare, la asta m-am referit, au aparut si la mine click-uri si tot apar, deocamdata doar ele, poate comisioanele vin separat, cu alt tren :D sper
Versiune printabilă
Am spus mai sus ca merge in reluare, la asta m-am referit, au aparut si la mine click-uri si tot apar, deocamdata doar ele, poate comisioanele vin separat, cu alt tren :D sper
Unii au inteles prost campania necitind regulamentul si comanda cate inspe mii de buc. ca sa ia cat mai multe sanse. O sa curga cu com. respinse, cel putin la mine :(
0 comisione, bani investiti inutil
Cred ca ma aleg cu cativa "prieteni" azi. M-am saturat sa vad afiliati care incalca intr-un mod flagrant regulile si am decis sa-i sesizez pe cei de la Profitshare, sunt vreo 8 pana acum. Enough is enough, nu?
Ii anunt si pe aceasta cale pe cei de la Profitshare ca in cazul in care cei pe care i-am "parat" nu sunt adusi pe calea cea dreapta sau nu vor fi exclusi in cazul in care nu vor sa respect T&C, voi lua masuri, fac si eu un cont pe numele altcuiva si ma apuc de facut magarii de genul sa fac si eu ceva bani daca tot e cazul, asa pana ma prinde careva, apoi revin la "sfantul Dragos".
Spor la treaba, Dragos! Nu vei rezolva nimic. Adica aproape nimic.
Vei fi anuntat ca respectivele site-uri nu sunt aprobate in platforma si vor ramane mai departe acolo sa plaseze cookie-uri, tu neavand alta solutie decat sa-i crezi pe cuvant.
Nu exista un regulament strict si o procedura clara in privinta asta.
Posesorii site-urilor nu li se da un termen limita pentru a scoate link-urile, nu sunt banati daca refuza sa le scoata, link-urile nu vor fi intrerupte, etc, etc.
Chiar as fi curios ce rezolvi, poate ne tii la curent.
a picat situl profitshare sau il schimba iar? arata ciudat si nu ma pot loga
Merge
Nici eu nu pot accesa, s-a intamplat clar ceva cu site-ul si probabil pana maine nu o sa-si revina tinand cont ca e duminica seara.
La mine merge :)
probabil ai ramas logat si sunt salvate diverse chestii prin cache.
S-a rezolvat acum aproximativ 1 ora.
Claudiu Farcas.
Apar magazinele mari in peisaj.
Ce faci pe forumul asta?
Poate o sa radeti de mine, dar am probleme cu adaugarea de reclame adwords cu linkuri profitshare. Este prima data cand incerc sa promovez linkuri de afiliere prin adwords si imi resping reclamele pentru ca Display URL nu este in forma corecta. Cum trebuie pus corect, la destination url pun profitshare.ro/xxxxxx si la display url pun pagina finala unde se ajunge dupa clic (de ex flanco.ro)? Poti sa pui la display url brandul (de ex flanco.ro) daca in termeni si conditii zice ca n-ai voie sa folosesti cuvintele de brand?
La destination URL pune link profitshare, la display URL pune pls link-ul advertiserului (sau domain).
Nu ar trebui sa fie probleme de aprobare.
Ex:
Laptop-urile cele mai ieftine
Vezi acum ce modele de laptopuri avem.
Comanda Acum, ai Livrare Rapida!
Display URL: www.flanco.ro/laptop-uri
URL landing page: www.profitshare.ro/l/123456
luati si invatati Google AdWords si Afilierea :D
Campanie noua in profitshare - Educlass.ro
Educlass acorda 13% comision pentru primele 3 luni cu o perioada de recurenta de 60 de zile. Incepand cu 2 februarie 2014 comisionul va fi de 10%.
Tocmai am fost fortat de 2parale sa promovez mai puternic campaniile profitshare
Nimic nu este intamplator....dar totusi
Claudiu, voi aveti discutii cu advertiserii legate de ascunderea numerelor de telefoane din paginile de produs? Bineinteles, la traficul venit din linkuri afiliate...
A primit cineva plata?
Nu, cred ca bifam prima intarziere si la Profitshare. Ma gandeam ca o sa fie in ianuarie, dar se pare ca vine mai devreme cu 2 luni.
Ce fraier sunt. Scuzele mele! Banii sunt in cont, dar eu eram obisnuit sa apara si in interfata :D
PS Nu mai e nevoie sa procesati si in interfata, lasati asa ca arata mai bine :)
@Dragos,
te-ai uitat in cont? :)
Lol... Dupa ce s-a facut plata m-am trezit pe minus desi eram pe plus bine. Mai are cineva problema asta?
Da, și eu sunt pe minus.
LE: Am fost... au rectificat.
Se rezolva. Chill guys! Cred ca la toata lumea e asa. Se mai intampla.
Better?
Daca ma uit bine cred ca au retras de 2 ori suma de plata. Probabil eroare in sistem.
La mine e un dans: ba cu minus, ba cu plus...
CadouriDeTop.ro devine cel mai recent advertiser Profitshare.
Castiga comisioane alaturi de SportAddict – advertiser nou in Profitshare.
Comisioane de 15% de la noul advertiser fShoes
Aceleasi conditii le ofera si in 2Parale.
Au inceput lucrarile de mentenanta anuntate.
Problema e ca si eMag pare afectat, are pagina offline.
S-a intors!
In prima pagina; vreau sa spun...
ign.com/blogs/review/2013/11/07/tableta-vonino-sirius-evo-qs-review
Sa fie treaba treabă, acum pune si preturi, ca are de unde...
Oare, chiar are blogul aprobat?
Ma frati romani, scuzele mele ca sunt un mare carcotas, dati cu parul daca doriti ....
Cand o sa incetati si voi sa va mai uitati in curtea vecinului si veti incepe sa va concentrati pe proiectele proprii? Serios acum. Credeti ca rahaturile aste de bloguri de doi lei vor rezista prea mult timp? Categoric nu. Asa ca nu va mai consumati energia tragand cu ochiul la unul si la altul. Timpul asta il puteti folosi ridicand paginile proprii.
Ma umfla rasul cand vad lupi moralisti care dau cu barda in stanga si in dreapta uitand ca la randul lor o rup pe spam pe unde apuca. Serios acum ....
Nu, robyroy. N-am consumat energie, am dat intamplator peste respectiva pagina si mi-am amintit ca a mai fost odata pe-aici. O cautare si gata... Nici macar n-am adus acuze...
Dar nu despre asta e vorba, e vorba de principii. Respectam sau nu respectam temenii si conditiile advertiserilor?
Recunosc, nu agreez "baietii smecheri" care considera ca niciodata regulile nu sunt pentru ei. Ii intalnesti peste tot, in afiliere, in trafic, in afaceri, etc. De ce sa-i toleram? De ce sa-i respectam daca ei nu stiu sa ne respecte?
Lupii moralisti nici mie nu-mi plac. Cu tot respectul, daca te-ai referit la mine, iti spun ca nu ma cunosti si ca ma judeci prea repede. Daca nu, inseamna ca te-ai referit la LensFlare... :)
Daca nu dai si nume e ca si cum ai scris degeaba.Citat:
Ma umfla rasul cand vad lupi moralisti care dau cu barda in stanga si in dreapta uitand ca la randul lor o rup pe spam pe unde apuca. Serios acum ....
@Dragos, nu dau nume pentru ca nu imi sta in caractez sa arunc cu rahat in cineva. Si mai ales datorita faptului ca nici eu nu sunt perfect. De aceea nu ma consider in masura sa judec pe cineva.
@Mishu, in nici un caz nu m-am referit la tine. Si nici la LensFlare nu faceam vreo aluzie. Daca am lasat sa se inteleaga cumva asta, imi cer scuze.
Multumesc pentru precizari, cu stima!