Ce le mai trece unora prin cap...
Ma refer la laptopuri-ieftine.info si redirectul functie de referrer pe care il are.
Versiune printabilă
apropo de redirectare ...
eu likurile directe catre HOMEPAGE catre magazine le pun printr-un fisier de genu http:// www. numesite .ro/go/emag.php care redirecteaza automat catre linkul direct catre HOMEPAGE si are sursa urmatoare:
<?
header("Location: http://profitshare.ro/l/311449");
?>
Este acceptata aceasta varianta ? Precizez faptul ca doar catre homepage am linkuri de forma asta ca imi este mai usor sa le pun in articole decat sa caut tot timpu linkul catre emag de la generatorul de linkuri. Mai ales daca scriu articole care au linkuri catre 5-6 magazine asa mi mult mai usor sa le pun linkurile. In rest linkurile catre anumite produse sau sectiuni din magazin le generez direct din generatorul de linkuri din sectiunea din dreapta din platforma Profitshare.
@Claudiu Farcas: v-am trimis si pe mail intrebarea asta. Daca cumva nu este in regula aceasta metoda (pe care am vazuto si la afiliatii de afara ca o folosesc pentru ca chiar usureaza munca) sa imi spui sa stiu sa nu mai procedez asa pe viitor.
O noua campanie in Profitshare ... Servskills.ro (Reparatii IT, Electronice si Electrocasnice)
- 15 RON / lead (formular scurt / 4 randuri) – primii trei afiliati
- 10 RON/lead – toti ceilalti afiliati, exceptandu-i pe primii trei clasati
Promotional, in prima luna de rulare a programului de afiliere Servskills (pana la data de 22.11.2013), valoarea lead-urilor se mareste suplimentar cu 5 RON, astfel lead-urile vor fi 15 RON respectiv 20 RON pentru primii trei afiliati.
Cum va mai merge PS?
@Claudiu
Cand se anunta cine ofera % pentru Black Friday?
Din cate am inteles, emag nu ofera, dar restul?
Daca nu se anunta din timp, o sa fie dezastru pentru cei care investesc pentru Black Friday. Am dubii mari pentru anul asta, asa ca am nevoie de cateva date.
As vrea sa stiu cine ofera, ca sa-mi pot face strategia. Degeaba o sa anuntati cu o saptamana inainte, sau o sa apara doar magazinele cu site-uri de 2 lei, pentru ca eu pierd bani. As prefera sa stiu de acum.
Merci.
@Tom
eMAG a spus asta referitor la evenimente speciale, nu neapărat că nu oferă %.
Dacă este ceva(politici speciale), se anunță din timp (am experiența anului trecut), însă pe canalele uzuale (blog PS, mail, șamd).
Merci de raspuns:
Astfel, cookieurile plasate anterior evenimentelor pot sa nu genereze comisioane din vanzarile evenimentului respectiv, iar cookieurile plasate in intervalul evenimentului sa aiba o grila speciala de comisionare.
Eu am nevoie sa stiu daca se ofera si cat, pentru ca nu vreau sa investesc timp si bani inutil. Voi stiti exact ce o sa fie, de la 0% la 1%, ma intereseaza daca e 0 sau 1% :)
E inutil sa promovez emag (sau alt magazin), ca sa (aflu)aflam ca NU se ofera % cu o saptamana inainte, sau ca tot ce am lucrat (cookieurile plasate anterior evenimentelor), este inutil.
Esti colegul nostru, e un topic despre PS, deci banuiesc ca pot intreba aici:) Nu mi-a propus sa stau pe f5, doar - doar apare un articol deosebit pe blog:)
Cand anuntati? Pe rand, sau o data? Nu m-am nascut ieri, nu sunt victima, stiu eu ce stiu:)
Nu stiu altii cum fac, dar eu mai fac si seo la site-uri, iar seo cere timp. Daca nu stiu de luna asta, inseamna sa merg la ghici! Ghicesti?
Merci.
@Tom
Sigur nu se va anunța doar pe blog, e o zi foarte importantă pentru noi și parteneri (deopotrivă afiliați/advertiseri) și o vom gestiona cu toată atenția.
Nu pot să spun pe forum informații care încă nu sunt oficiale/publicate sub o formă sau alta pe canale oficiale.
Corect, nu cer asta, cer doar o data de "anunt". Asta banuiesc ca poti sa aflii.
Se anunta pe 1 noiembrie, magazinele participante in campania BF si comisioanele aferente. Atat.
off: Black Friday este "cu si despre" produse IT & electro. Fashion este doar "turma". Fashion vinde oricine, IT & Electro mai greu.
Tot (mai) rau. Luna asta pentru mine a fost un dezastru.
Cu o rata de conversie de 0,39% am toata luna 12 comisioane din care 8 sub 13 lei (inclusiv din alea de 2-3 lei).
Sunt de râs...
In cazul meu s-a schimbat ceva incepand cu data de 29 luna trecuta 1 luna asta. Doar in perioada "trista" cand nu s-au inregistrat comisioanele am mai avut 7 zile consecutive fara comision. Stau si ma intreb de ce Doamne iarta-ma dau oamenii aia click-uri? Nu-mi dau seama! Poate sunt doar curiosi ... Nu?
In momentul de fata, comisioanele mele sunt absolut intamplatoare.
Din ce in ce mai multe SPAM site-uri acceptate in PS, astazi prezentam ofertespecialeonline.com
Nu-i chiar asa nou. 9 Aprilie 2013.
Cred ca scoate preturile si e ok. Nu?
Nu e site-ul meu, dar sunt curios:Citat:
Din ce in ce mai multe SPAM site-uri acceptate in PS, astazi prezentam ofertespecialeonline.com
Daca imi fac un site pe nisa de ex "foto ieftine" si adaug aparate foto ieftine de la mai multe magazine, e considerat SPAM sa inteleg?
Tocmai asta e utilitatea site-ului sa cauti si sa prezinti mai multe produse asemanatoare de pe o nisa.
Normal ca produsele le iei din feed, ce ar trebui sa faci, sa inventezi alte caracteristici? Sau o sa ne facem toti scriitori?
Retelele mari de afiliere din afara accepta astfel de site-uri.
Personal, consider lipsa feed-urilor cu produse un punct in minus pentru retea, oricare ar fi ea.
Daca o retea are anumite reguli si eu le respect si ma supun chiar daca poate nu imi convin unele chestii atunci cinstit si corect ar fi ca fiecare utilizator sa le respecte.
Asta am inteles si eu ma supun, pentru ca odata ce accept sa lucrez cu o retea, accept implicit si regulile.Citat:
Daca o retea are anumite reguli si eu le respect si ma supun
Site-ul prezentat de tine e doar un site care nu se supune "Termenilor si conditiilor" profitshare si e corect ca regulile sa fie aceleasi pentru toti.
Dar vreau sa ma lamuresc in legatura cu exemplul de site dat de mine. Il consideri SPAM sau nu? Si daca DA de ce?
Ce ar trebui sa fac sa nu mai fie spam? Sa schimb detaliile tehnice la aparate, sa incep sa introduc aparatele foto manual la fiecare 2 luni cand se schimba oferta magazinelor?
Am si eu o intrebare, pentru cunoscatori.
In cazul in care sunt boti care dau click pe link-urile PS, credeti ca ar putea fi un bot care sa si cumpere, sa plateasca, sa... ?
S-a schimbat ceva la emag? Eu trimit trafic pe categoria asigurari. Inainte luam 1 comisioan la 1 - 2 zile din alte categorii (electrocasnice, telefoane, accesorii auto etc). In ultimele 2 luni nu imi aduc aminte sa se mai fi intamplat asta.
Pe la inceputul anului trimiteam trafic pe roviniete si asigurari, apareau comisioane iar dupa cateva zile erau anulate sau nici macar nu mai apareau in lista cu comenzi. Nu stiu ce sa zic, le-am lasat si intrebari pe suport, dar niciun raspuns pe tema asta... de luni de zile.
Oricum nu le mai trimit trafic ca m-am lamuri cu ei. Nu stiu daca e ceva intentionat sau un bug.
@RedHat - din 15 august eMAG au doar 10 zile perioada de recurenta, foarte probabil ca asta sa fie cauza la tine. Eu am pierdut ~28% din comisioane astfel, insa am recuperat altfel.
Fiind afiliat, cred ca ar fi mai util ca profitshare home sa afiseza totalul comisioanelor aprobate :) si nu al vanzarilor generate.
profitshare e picat?
Nu :)
Am vrut sa cumpar ceva de la emag si sa intreb de un stoc la showroomul din oras, mi-a fost confirmat stocul si am fost obligat sa fac comanda telefonic ca altfel nu voi putea lua comanda astazi din showroom
Cum ti se pare Claudiu?
Din cate stiu, asa a fost dintotdeauna la comenzile cu ridicare in aceeasi zi din stocul showroom-ului. M-am aflat si eu intr-o astfel de situatie in urma cu cateva luni, dar am preferat sa ma duc a doua zi, din motive evidente. Da, ar trebui sa aiba o astfel de sectiune emag-ul, dar dupa cum vedeti, sunt multe chestii pe care le cerem de o gramada de timp (cum ar fi optiunea de a vedea ce site-uri au produs comisioanele) si nu sunt puse in practica.
Pentru a te face sa te simti mai bine, afla ca eu trimit trafic cu precadere pe tablete si acum cateva zile la statisticile de vanzari pe ultimele 30 de zile nu aveam nici macar o tableta vanduta.
Asta cum ti se pare? :)
Sper, cat mai curand sa nu ne mai intalnim cu astfel de situatii.
De ce nu trimiti traficul spre altex daca emag nu converteste?
PS. Legat de intrebarea mea, am inregistrat ieri un comision dintr-o alta categorie, deci nu s-a schimbat nimic. Perioadei de recurenta se datoreaza scaderea numarului de comisioane inregistrate.
Pentru Altex sunt alte proiecte, alta treaba. Momentan sunt aici si vreau sa mearga treburile bine. Si se pare ca sunt pe drumul cel bun :).
Comisioane la ofertele Halloween
Sa avem spor, zic! :)
Generati link-uri si promovati campania eMAG acum. Se anunta o noapte plina de comisioane si intra in curand si niste bannere in catalogul de campanii :)
Mult succes!
Avatarul lui puthre puthr, verifica din nou! :)
ia vezi eMAG Newsletter e valabil pana la 5am ...slabute promotii
La mine am comisioane in care vanzarile au fost generate in aceeasi de obicei sub o ora daca le verifici comision cu comision (cu cateva exceptii)
Dar in statisticile perioada de decizie arata ca majoritatea ar veni dupa 5 zile, probabil ca sa na deruteze
S-a blocat "contorul" la Profitshare. Imi mai poate confirma careva?
Update
Pfff, am stat 10 minute sa fiu sigur ca s-a blocat, am dat si eu cateva click-uri pe link-uri si nu aparea nimic. Am postat aici si au mai aparut 2 click-uri si un comision :))
Cred ca merge in reluare. Inca o chestie, cand cream link-urile si le prescurtam apasam pe butonul copiere dar cand sa le pun pe site apareau link-urile curate catre produse, m-am prins dupa ce postasem cateva link-uri si le-am modificat + ca se misca greu si la transformarea link-urilor. Sper ca Profitshare de BF sa aibe alt plan ca altfel va fi destul de greu sa performezi.