Eu am observat ca si reclamele tip imagine platesc prost
Versiune printabilă
Eu am observat ca si reclamele tip imagine platesc prost
stie cineva cam cu cat platest pcfun?
pcfun.ro la mine este in filtrul de reclame....plateste prost.Uite ca acum se vad rezultate,dupa ce am filtrat vreo 20 de reclame.Mi-a crescut cu 1 cent/click profitul :)
De asemenea, vola.ro am observat ca are o campanie de lunga durata... este posibil sa plateasca si ei la fel de prost?
observ ca incet incet se contureaza o lista cu "rai platnicii"
Sa le incerc. Deci: scot din filtru Chrome si bag PC Fun... sa vedem
(Oricum incasarile din AdSense au scazut cam la jumatate fata de luna trecuta, cu toate ca traficul a crescut...)
eu am incercat da pun filtru si mi-au scazut si mai rau veniturile asa ca pentru mine nu e o solutie. Criza asta se face resimtita peste tot, am probleme si in a colecta banii restanti de la clienti in perioada asta..toate merg spre mai rau
Eu am bagat filtre doar pentru 2-3 tipuri de site-uri :
- cele care au pretentia ca te invata sa faci bani pe net sau stand cu mainile in san;
- cele care spun ca ai nevoie de un penis de 100 cm;
- reclame care promoveaza protestantismul;
si eu vreau lista
O mica idee pe care o arunc pe masa fara scop de trolling:
S-ar putea ca nu intodeauna sa fie vina advertiserilor ca platesc putin.
In plus, trebuie luata in calcul si nisa. Daca advertiserul nu isi converteste clickul ala pe care plateste 5 centi in ceva mai mult, nu isi va mai face deloc reclama si va incerca alte metode de promovare. Cu cat mai putini advertiseri pe o nisa, cu atat isi vor permite cei care raman sa puna un pret si mai mic, din lipsa competitiei. Cu cat pretul general va fi mai mic, cu atata vei primi si tu mai putini bani.
Esti sigur ca pe termen lung nu iti dauneaza mai mult decat iti creste acum profitul? Sau ma rog, poate un singur om cu un singur site nu va afecta mecanismul, dar daca ne apucam toti sa facem la fel... :)