-
daca faceti asta (publicare de liste rau platnici) nu e impotriva politicilor lui gogu`? recunosc sunt nou prin www. am incercat sa invat 3 ani, am avut si rezultate infiorator de bune, dar, ramane un dar: d`aia avem noi rapoartele confidentiale in adsense. ca sa vedem ca romanii platesc intre 1 si 5 centi, iar atunci cand se potriveste o marca de electronice sau un soft dezvoltat de unii din afara intra banu frumos. am si identificat cateva linkuri de genu cu clickuri mai mari de 5 usd... dar nu dau click pe ele nici mort :clap: :))
-
la mine au inceput sa creasca veniturile fara sa pun ceva in filtru de reclama..nisa divertisment..
Ceva cresteri la voi?
-
Si la mine au crescut de vreo saptamana
-
o foaaaarte mica crestere (cca 5-10 centi pe zi) nisa IT
-
Daca vreti lista siteurilor banate de mine pot sa v-o trimit pe pm. Pe mine m-a ajutat un picut, insa mereu apar alte campanii, asa ca e destul de greu sa ii banezi pe toti, tb sa fii mereu in priza. Asa ca inevitabil impusc in continuare destule clickuri de 1 cent pe siteul de divertisment.
Oricum aia cu alungiri, jobs sau limpa, etc pica din start. Oricum, stiam ca parca exista o limita de 200 de siteuri care pot fi banate cu filtrul respectiv, nu?
-
Eu cred ca o sa fie din ce in ce mai multe clickuri la 1 cent , pe criza asta mondiala !
-
gata si-a revenit la aprox 1c / click :))
80 clickuri - $1
Eu care ma bucuram zilele astea ,dar se pare ca criza asta ii afecteaza pe toti!
-
vreo 800 clickuri si 20$.. Iisuse crestine
-
-
800 de clickuri 20 de dolari e foarte bine. Eu as vrea sa am asa. :) La 800 de clickuri am vazut conturi de adsense cu doar 9-10 dolarei castigati.