Eu nu am adsense , asa ca nu imi fac probleme de acest gen ! :rolleyes:
Constat insa ca pe criza asta google cauta sa se procopseasca din munca altora !
Versiune printabilă
Eu nu am adsense , asa ca nu imi fac probleme de acest gen ! :rolleyes:
Constat insa ca pe criza asta google cauta sa se procopseasca din munca altora !
Dar ce ai tu ? :)
de ce nu incercam totusi sa facem o lista cu rau platnici ! Sti cum e vorba : "decat sa moara mama mai bine moare mata", nu ?
Si eu am mai filtrat ceva ceva si au inceput sa creasca !
Haideti sa postam tot ce aveam , doar daca facem acum revolutia adsense putem sa castigam maine mai bine sau mai rau :D:(
Din cate stiu postarea de date despre contul tau adsense mai ales plati este interzisa de google. (oare de ce :D) Asta pentru cateva posturi precedente.
La subiect; e interesanta ideea dar depinde putin si de site. Eu de ex. am un forum cu nu foarte multi vizitatori dar foarte multe accesari (comparativ cu numarul de vizitatori nu in general).
Daca apar linkuri de 1c atunci acestea se vor schimba si vor apare si cele de Xcenti. La cate afisari am sigur apar din toate. Am sa stau odata de curiozitate si am sa dau refres sa vad cand se repeta. E adevarat ca daca ai numai linkuri de Xcenti sansa e mai mare sa primeasca numai acele linkuri click pentru ca numai ele sunt disponibile.
Poate ca mai util ar fi sa scoti siturile care sunt complet inutile pt vizitatorii tai. Adica daca eu as fi vizitatorul sitului tau ce nu m-ar interesa (site de chat pt tineri si reclama la adeziv pentru proteze dentare :D )
Astea ar trebui scoase din prima pentru ca ocupa spatiul de pomana si intareste convingerea vizitatorului ca linkurile de reclama sunt inutile/nefolositoare.
Acum am inceput sa ma joc cu Centrul de revizuire a anunturilor. Sa vedem daca pot face ceva selectari specifice pentru ca am mai multe situri si listele de reclame nedorite evident difera.
Am auzit ceva zvon ca din martie , google ads o sa-si revina.Sper sa-si revina ca e nesimtit deja :P ... la 2.500 de click-uri am facut 18$ :)) ... nisa divertisment....dar asta e,astept sa-si revina...
de ce anume martie? logic ar fi, sa-si revina inainte de 14 februarie :)
La voi tot bataie de joc este? eCPM de 0.5$ ?
mai rau, 0,35 US$
Dar ce ziceti de $0.10 Page eCPM?
Update: $0.09 :O